2777
2789
عنوان

بمیرم من با اضافه وزنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
خدا خیرتون بده، ان‌شاالله که سلامت باشین، ولی متاسفانه بیماری‌های پنهان با ان‌شاالله و ماشاء‌الله خو ...

عزیزم همیشه سلامت باشید

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد ۱۶۶وزن امروز ۹۰استخونبندیم معمولی رو به درشتهادم آرومی هستم ولی با یه حرف یا اتفاقی سریع استرس می ...

استخون بندی رو به درشت نمیتونه وزنش رو خیلی کم بکنه چون اکثر وزن رو استخونها تشکیل دادن 

شما نهایت میتونی به 70 تا 73 کیلو برسی

ماست و لبنیات گاوی رو به کل از زندگیت حذف بکن اما کره گاوی مشکلی نداره

خامه و سرشیر هم حذف

لبنیات گوسفندی مشکلی ندارن بخصوص کشک گوسفندی چون لبنیات گاوی بدن رو به سمت سردی میبرن و باعث میشن بدن اسیدی بشه و بسیاری از مشکلات رو بوجود میارن 

وعده های غذایی رو به 5 قسمت تقسیم بکن و مهمتر اینکه پروتئین تا به بدن نرسه بدن چربی ذخیره میکنه شما باید روزانه 90 گرم پروتئین مصرف بکنی 

جدول میزان پروتئین غذاها تو اینترنت هست میتونی ببینی به طور مثال 100 گرم سینه مرغ بدون پوست اب پز شده 30 گرم پروتئین داره و اگر بخوای فقط از مرغ استفاده بکنی باید روزی 300 گرم مرغ بخوری تا بدن بجای اینکه عضلات رو بجای سوخت استفاده بکنه و چربی رو ذخیره بکنه پروتئین رو برای حفظ عضلات استفاده بکنه و چربی رو بسوزونه 

میوه های اسیدی هم هرگز استفاده نکن مثل پرتقال و لیمو و ...

سیب مصرف کن گلابی مصرف بکن 

پروتئین برای حفظ عضلاته 

کربوهیدرات سوخت بدن

روغن برای روغنکاری مفاصل بدن پس باید روغن مصرف بکنی هم میتونی از چربی گوسفندی استفاده بکنی هم میتونی از روغن حیوانی استفاده بکنی و هم از روغن زیتون و کنجد و اینکه حذف کردن روغن کار بسیار اشتباهیه طوریکه در اینده باعث خشک شدن مفاصل بدن میشه اما از روغن های صنعتی مثل مایع و نباتی استفاده نکن

شیرینی هم مصرف نکن چون قند انسان رو نابود میکنه بجاش از شکلات تلخ بالای 90 درصد استفاده بکن تا هم جلوی اشتهای کاذب رو بگیره و هم سطح کورتیزول رو پایین بیاره و دچار استرس نشی 

اندام مستطیل شکل یعنی عرض شونه ها با عرض لگن مساویه که اگر شکم و پهلو سایزش کم بشه اندام میشه مدل ساعت شنی و ایده ال ترین اندام برای خانوماست

روزی 40 دقیقه از حلقه هولاهوب سنگین استفاده بکن به همراه حرکت hell touch که مخصوص باریک کردن کمر هست و روی چربی های پهلو تاثیر میذاره 

برای سوزوندن چربی های شکم از درازنشست استفاده کن اما موقع انجامش کامل دراز نکش و دوباره بلند شو 

تو یک حالت 45 درجه انجامش بده و روزی 4 ست انجام بده هر ست هم 12 تا

برای چربی زیرشکم هم از حرکت زیرشکم خلبانی در حالت درازکشیده استفاده بکن اونم روزی 4 ست و هر ست 12 تا 

مقدار اب هم مناسبه اما روزی یک قرص جوشان 1000 میلی گرم ویتامین ث رو نصف کن 

نصفش رو با یک لیتر اب در طول روز مصرف کن نصف دیگه رو با یک لیتر اب دیگه مصرف بکن که میشه دو لیتر در روز اینکار باعث میشه انرژی بدنت طی ورزش تحلیل نره و تمرین زده نشی و بعد یکی دو روز خسته بشی از ورزش کردن

شکم و پلهوهات رو هم بعد ورزش با روغن زیتون چرب بکن و ماساژ بده و اجازه بده نیم ساعت روی پوست بمونه و بعدش دوش بگیر و کاملا بشور 

روزی یکدونه مولتی مینرال هم مصرف بکن که املاح معدنی رو داره و از مولتی ویتامین بسیار بهتره و باعث میشه حین کاهش وزن دچار ریزش مو و مشکلات تیروئیدی و هورمونی نشی

با این برنامه نباید ماهیانه بیشتر از 2 یا 3 کیلو وزن کم بکنی و اگر بیشتر ورزش بکنی باید میزان مصرف پروتئین رو بیشتر بکنی که در اونصورت به کلیه هات فشار وارد میشه و این رو بدون هرکسی که ماهیانه بیشتر از 3 کیلو نهایتا وزن کم بکنه داره عضلاتش رو نابود میکنه بجای چربی 

اما میتونی از پیاده روی تند استفاده بکنی چون مستقیما روی چربی اثر میذاره و روزی 20 دقیقه انجام بدی میتونی ماهیانه 5 کیلو هم کم بکنی و این برنامه رو تا وقتی انجام بده که به فرم بدنی که میخواستی رسیدی و وقتی بهش رسیدی دیگه ادامه نده به این بهانه که خیلی باریکتر بشی چون اونجا شونه هات پهن میمونه و لگن باریکتر میشه و از فرم خارج میشی 

آقا هستم.......................................................................................................

استخون بندی رو به درشت نمیتونه وزنش رو خیلی کم بکنه چون اکثر وزن رو استخونها تشکیل دادن شما نهایت می ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون سعی میکنم همشو رعایت کنم

چندتا سوال دارم

فست برای من خوبه؟مثلا ۱۶ یا ۱۸ ساعته؟

حلقه هولاهوپ سال پیش گرفتم کلی فیلمشو هم دیدم و خیلی تلاش کردم متاسفانه یاد نگرفتم الان جمعش کردم

حلقه زدنو خیلی دوست داشتم

برای درازنشست و حرکات شکم قبلش گرم کنم یا مهم نیست؟روزی ۴ ست هربار گرم کنم یا نه؟

در مورد پیاده روی تند منظورتون با چه سرعتیه؟چه مسافتی در ۲۰ دقیقه لازمه برم؟غروب یا شب میرم پیاده روی

خیلی ممنونم از راهنماییتون سعی میکنم همشو رعایت کنمچندتا سوال دارمفست برای من خوبه؟مثلا ۱۶ یا ۱۸ ساع ...

رژیم فست رو میشه انجام داد به شرطی که همون مقدار پروتئینی که گفتم و رژیمی که نوشتم رو رعایت کنی مثلا همون یک وعده ای که میخوای غذا بخوری هم پروتئین باشه هم روغن گیاهی و...

اگر با هولاهوپ نمیتونی تمرین بکنی یک چوب بلند بنداز روی شونه هات و با دستات بگیر و پاهات رو به اندازه ی عرض شونه هات باز کن و بدون اینکه پاهات تکون بخورن فقط کمرت رو بچرخون طوریکه بالاتنه بچرخه پایین تنه به هیچ عنوان تکون نخوره 

برای حرکات شکم هم قبلش با چوب تمرین کن 20 دقیقه بدن خودش گرم میشه و عرق میکنی بعد حرکات شکم رو انجام بده و بین هر ست حرکت شکم 40 ثانیه استراحت کن تا ذخیر گلیکوژن خون برگرده به حالت قبل و بتونی حرکت بعدی رو انجام بدی 

بدن انسان تا 20 دقیقه نگذره سرد نمیشه پس نیازی نیست بین هر ست گرم بکنی بدن رو

در مورد پیاده روی هم طوری برو که فقط ضربان قلبت افزایش پیدا بکنه نه طوریکه فشار بهت بیاد و به نفس تنگی بیفتی نه طوریکه عادی راه بری 

قبل رفتن ضربان قلبت مثلا اگر روی 80 باشه بعدش باید نهایت برسه به 120 و 125 و طوری نری که ضربان به 200 برسه چون واسه ورزشکارای حرفه ایه ضربان 200 و ممکنه اذیت بشی 

بهترین تایم برای پیاده روی زمانیه که معده خالیه حالا یا صبح باشه یا عصر یا شب هیچ فرقی نمیکنه هر موقع که حس خوب بهت میده همون موقع برو 

آقا هستم.......................................................................................................

رژیم فست رو میشه انجام داد به شرطی که همون مقدار پروتئینی که گفتم و رژیمی که نوشتم رو رعایت کنی مثلا ...

خیلی ممنونم از شما واقعا لطف کردین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻