2777
2789

چرا فکر میکنند انرژی و قوت فقط تو گوشته خیلی از منابع غذایی و حبوبات ویتامین و پروتئینش از گوشت هم بیشتره یا میگن آدم گوشت نخوره عقلش کم میشه در طول تاریخ این همه دانشمند شاعر نویسنده نابغه گیاهخوار داشتیم کجاشون کم عقل بودند این حرفها چیه میزنند

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا گوشت نخوریم؟؟

اگه گوشت بد بود چرا خدا واسه حضرت ابراهیم و اسماعیل یه گوسفند فرستاد و گفت قربونی کنن و تناول کنن؟؟

حالا اینکه یکی گوشت دوست داره بخوره یکی دوست نداره دلیل نمیشه بگیم گوشت خوب نیست

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

ولا ماهم گیاهخوار نبودیم شرایط ایجاب کرد بشیم😅😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

البته پروتیینی که گوشت داره هیچکدوم از سبزیجات و گیاهان ندارن 😅😅اینو متخصص تغذیه میگه ولی خب این چ ...

ببخشید عدس لوبیا و...کلی پروتئین داره حتی خیلی از پزشکان هم خودشون گیاهخوارند و تایید میکنند اصلا ذاتا انسان گوشتخوار نبوده که اگه بود باید مثل حیوانات گوشتخوار میتونست گوشت خام بخوره نه پخته

خوب چرا گوشت نخوریم؟؟اگه گوشت بد بود چرا خدا واسه حضرت ابراهیم و اسماعیل یه گوسفند فرستاد و گفت قربو ...

چون شما حیواناتی هم که میخوری اولا حق حیات دارند نباید سرشون بریده بشه بعدم حیواناتی میخوری که خودشون گیاه میخورند خب مستقیم گیاه بخور حیوانات گوشتخوار که حرامند

ببخشید عدس لوبیا و...کلی پروتئین داره حتی خیلی از پزشکان هم خودشون گیاهخوارند و تایید میکنند اصلا ذا ...

مطالعه تو بیشتر کن

انسان های اولیه با شکار زندگی میکردن خیلی اندک از گیاهان استفاده میکردن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت