2777
2789

بچها شما مهمون بیادخونتون هرچییی که دارین تو یخچال میارین؟مثلا انواع میوه و شربت و خوراکی و آجیل واینا. من خودم ک اینجوریم همه چی میارم ولی خب ی مدته دستم خالیه باردارم هستم نمیتونم زیاد وسیله بخرم. حالا مامانمم مهمون میاد همه چی میاره براش مثلا خرما یامیوه گرون ک شوهرم گرفته من بخورم 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله من خیلی جوگیرم

برات مینویسم که فراموش نکنم تو بامن چه کردی عاشقش شدم عاشق اون چشمای یشمیش که با کتش ست بود اون ریش جوگندمی مرتبش وقتی اونم لبخندشو زد فهمیدم اونم خاطرمو میخوادمن جنوب اون شمال،تو کوه آرامشم بودی چرا کنارت الان اینقدر میترسم؟چی شد چشم یشمی من😔🌱                                               دلتنگتم مامان،تو این مسیر فقط به من و تو داره ظلم میشه مامان دیدی همه میگفتن این دخترت مثل تو آروم و مظلومه بختمون هم مثل هم شد)(۲۶ اردیبهشت بعد از ۱۰ماه صداتو شنیدم بار دوم هم همینجا میام ثبتش میکنم                            اینای که تاپیک ترسناک میزنید تا حالا ترس رو تو روز عادی تجربه کردی؟تاحالا تو روز عادی جوری لرزیدی که انگار برف باریده و تو کاپشن نپوشیدی؟دنباله راه فرار بودی ولی در باز بود و نرفتی؟پس هنوز نمیتونی قضاوتم کنی                                      چرا از تاپیکی که خوشت نمیاد اصرار داری باشی؟گزارش میزنی قضاوت میکنی توهین میکنی بحث میکنی نفرین میکنی؟خب چرا نمیری؟اگه بنظرت مسخرس این شکلک بفرست 😁و برو!!!اگه فکر میکنی دروغه اونو بصورت یک داستان کوتاه یا یک رمان بلند بخون ولی خودت و روحت رو خسته نکن(تیکربارداری که خاتمه یافت)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره زیادی جوگیرم

هرچی تو یخچال باشه میریزم بیرون جلوش بخوره

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

مامانت خونه شماست 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه در حدش

اما شوهرم سر سفره جلو مهمان ها میگه خانم فلان چیز تو یخچال بود نیووردی چرا 

بعد من انقد خجالت میکشم 

میگم حالا مهمان ها میگن خسیسم 

اما نه من به حدش میارم

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بله

تا ته کابینتا و یخچال را خالی میکنم براشون

البته لذت بخشه برام خدایی

مخصوصا واسه بچه هاشون اگه بدونم قراره بیان سعی میکنم خوراکی جدا بخرم

گاها شیرینی یا خوراکی از جایی برام سوغات بیارن هم مهمون بیاد حتما میارم واسه پذیرایی

پذیرایی خوبی میکنم ولی چه کنم که زووود خسته میشم و بیحال

امیدوارم مهمونام این بی حالیمون به چیزای  خوشمزه ببخشن🙄🤪