2777
2789
عنوان

مهمون بیاد خونه هرچی تو یخچال باشه میارین براش

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا 

در حد معقول 

خیلی از وسیله ها برای مصرف خودمونه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه در حدشاما شوهرم سر سفره جلو مهمان ها میگه خانم فلان چیز تو یخچال بود نیووردی چرا بعد من انقد خجال ...

وای خیلییی بده. من یبار دوتا دونه میوه داشتم دخترم هی گفت مامان فلان میوه نیاوردی چون کم بود نیاوردم خیلی خجالت کشیدم. مثلا گفتم زشته دوتا دونه از یه میوه بزارم تو ظرف

وای خیلییی بده. من یبار دوتا دونه میوه داشتم دخترم هی گفت مامان فلان میوه نیاوردی چون کم بود نیاوردم ...

دقیقاً 

حالا فرقش اینه شما بچتون گفته! 

اما برای من یه فرد بالغ جلو جمع میگه 🤣

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

بلهتا ته کابینتا و یخچال را خالی میکنم براشونالبته لذت بخشه برام خداییمخصوصا واسه بچه هاشون اگه بدون ...

منم میارم ولی خب خیلی بدهی و چک داریم نمیتونم بخرم. شوهرم میره چندکیلو میوه میخره دوروز بعد تمومه

بسکه مهربوونی 😍😍😍😂😂 مهموون نمیخوااای

فعلا خودم مهمون یجایی هستم

قدمت رو چشم بیا اسلامشهر

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

نه من نمیارم 

چون تنقلات و میوه جات و خوراکی های ما همشون پروتین دار و رژیمیه 

گرون و کمیابم هستن خدایی روا نیست واسه کسی که رژیم نداره بیارم

ولی اگه بدونم مهمانم ورزشکاره یا رژیمه از همش میارم براش

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بستگی به مهمونم داره

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه من نمیارم چون تنقلات و میوه جات و خوراکی های ما همشون پروتین دار و رژیمیه گرون و کمیابم هستن خدای ...

ماهم بااینک دستمون خالیه همش خوراکی گرون میخریم ولی خب میگم همونم دو روزه تمومه‌ .انقدر مهمون میاد مامانمم میاره براشون . مثلا بادوم وگردو شکوندم تو یخچال گزاشتم میاره برامهمون. شیره خریدم برا کاچی درست کردن میاره برامهمون با کاهو بخوره😂😂😂 رومم نمیشه بگم نیار .ولی دیشب ی جوریایی گفتم ک دیگ موز اینا نیار برامهمون