2777
2789
عنوان

برای دیده شدن باید تلاش کرد

157 بازدید | 21 پست

من دیگه دارم ۲۳ سالم میشه

هرگز در دانشگاه

محیط های اجتماعی و بیرون 

کسی پیش قدم نشده

خاستگار هم نداشتم حالا چه کسی معرفی کنه، چه مادر پسر ببینه چه خود پسر

خودم زیاد از خودم راضی نیستم ولی اطرافیان میگن ظاهرم خوبه و اخلاقم مشکل داره

میگن خشک هستم و اصلا با جنس مخالف تعامل ندارم

به نظرتون باید حتما تعامل داشت؟ برای دیده شدن باید کاری کرد؟؟ مگه اینطوری نیست که تو زندگی خودت رو میکنی و مهرت به دل یکی میوفته؟؟؟ یعنی همه دخترا یه کاری میکنن؟؟

بچه ها حال روحیم خراب لطفا نگید بیخیال باش و فلان... من اگر میتونستم اینجا نمیگفتم... این یک نیاز من که نمیتونم  نادیده بگیرم 

واقعا این حجم از نخواستنی بودن آزارم میده 

یکم اخلاقت رو نرم کن فقط

من واقعا نمیدونم

چطوری نرم کنم؟؟ به خدا من تو تعاملات روزانم میخندم اصلا اونطوری نیست خشک باشم

خب مثلا تو خیابون راه میرم و تنها هستم باید چیکار کنم؟ الکی به دیوار اعلام مهربانی کنم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله تعامل نیازه البته به صورت فعالیتهای اجتماعی شرکت تو مراسمها کلاس یا شاغل بودن. از خشک بودنت هم کم کن تا مهربون به نظر بیای شاید بقیه میترسن نزدیک بشن چون چهرت نشون میده خوشت نمیاد باهات حرف بزنن

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

والا نمی‌دونم ، فکر نمیکنم باید کار خاصی کرد، خودش پیش میاد ، منم خاستگار نداشتم اصلا تا چند شب پیش یکی از دوستام پیام داد برا داداشش گفت باهم آشنا بشین ، ولی خو رد کردم😂 چون نمیخوام فعلا

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

والا نمی‌دونم ، فکر نمیکنم باید کار خاصی کرد، خودش پیش میاد ، منم خاستگارت نداشتم اصلا تا چند شب پیش ...

منم نظرم همین و خوشم نمیاد تلاش کنم ولی خب تا کی صبر کنم

مگه همه دست و پا تلاش میکنن؟؟؟

فقط بایدپیشرفت کنی که دیده بشیکاری که بقیه نمیتونن انجام بدن انجام بدی میان سمتت

مثلا چه پیشرفتی؟؟

من زبان خیلی خوب بلدم

تو دانشگاه فعال بودم

الان هم دارم دوره های جدید میرم 

ببین بحث این نیست که من بخوام وارد رابطه شم یا نه؟ بحث اینکه چرا هرگز نشده