چرا شما جای اینکه با جاری هاتون دوست باشید و girls girl باشید و هوای همو داشته باشید تو خانواده شوهر پشت هم دیگه نقشه میکشید یا تیکه میندازین؟همیشه برام سواله چرا یه بار هم که شده باهم حرف نمیزنید تا توی خانواده شوهر هوای همدیگه رو داشته باشین مثل دوتا خواهر. تاحالا از این زاویه بهش نگاه کرده بودین؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شخصا خودم طرز فکرم و رفتارم زمین تا آسمون با جاریم متفاوته کلا آنقدر باهم فرق داریم از همه نظر که جز همون سلام و احوال پرسی ساده حرف دیگه نداریم باهم بعد اون شوهرش کلا با همسر من متفاوت یعنی از اینا که تا سوپر مارکت بدون شوهرش نمیره یعنی شوهرش نمیزاره و...من برعکس اونم بعد طبقه پایین مادر همسرم من اونجا میرم اصلا حتی سرشو بیرون نمیکنه سلام بده اصلا ارتباط نمیگیره
خودش مقصر که از اول با همه چی کنار اومده وگرنه همسر منم نتیجه تربیت همون پدر مادر تو همون محیط بزرگ شده ولی با بردارش زمین تا آسمون فرق داره چون من اول حد مو واسش مشخص کردم