2777
2789
عنوان

چرا شما و جاری هاتون(تروخدا بیاید)

114 بازدید | 11 پست

چرا شما جای اینکه با جاری هاتون دوست باشید و girls girl باشید و هوای همو داشته باشید تو خانواده شوهر پشت هم دیگه نقشه می‌کشید یا تیکه میندازین؟همیشه برام سواله چرا یه بار هم که شده باهم حرف نمیزنید تا توی خانواده شوهر هوای همدیگه رو داشته باشین مثل دوتا خواهر. تاحالا از این زاویه بهش نگاه کرده بودین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شخصا خودم طرز فکرم و رفتارم زمین تا آسمون با جاریم متفاوته کلا آنقدر باهم فرق داریم از همه نظر که جز همون سلام و احوال پرسی ساده حرف دیگه نداریم باهم بعد اون شوهرش کلا با همسر من متفاوت یعنی از اینا که تا سوپر مارکت بدون شوهرش نمیره یعنی شوهرش نمیزاره و...من برعکس اونم بعد طبقه پایین مادر همسرم من اونجا میرم اصلا حتی سرشو بیرون نمیکنه سلام بده اصلا ارتباط نمیگیره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بیچاره جاریت

خودش مقصر که از اول با همه چی کنار اومده وگرنه همسر منم نتیجه تربیت همون پدر مادر تو همون محیط بزرگ شده ولی با بردارش زمین تا آسمون فرق داره چون من اول حد مو واسش مشخص کردم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

میتونم بپرسم از چه لحاظ؟

ب نظر اون همه ی خانواده ی شوهر باید دشمن هم باشند

باید زیر آب همو بزنن

نباید بگن و بخندن 

نباید هیچ هزینه ای برای پدر مادربکنند 

نباید رفت و آمد کنند

و خیلی چیزای دیگه ک از حوصلم خارجه