2777
2789

من تقریبا ۶ ماه میزنم

خودم مژهام بلند بود ولی نازک. الان همون مژهای خودم یکم بلند تر کرده ولی حالت عادی اصلا معلوم نیست مگه اینکه ریمل بزنم و تار نازک مژهام رنگ بگیره معلوم بشه 

فعلا هفته ای یبار میزنم ریزش خاصی نداشته

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعشم کردی

والان خیلی وقتها هی یادم میره بزنم مثلا هفته ای یا ۱۰ روزی یادم باشه میزنم

۲ ماه اول مرتب هر شب میزدم بعدش هفته ای ۲ ۳ بار. ولی بعدش دیگه یادم میره بزنم

کامل قطع نکردم 

والان خیلی وقتها هی یادم میره بزنم مثلا هفته ای یا ۱۰ روزی یادم باشه میزنم۲ ماه اول مرتب هر شب میزدم ...

تاثیرش مشخص میشه .از من با اکستنشن کوتاه تر و کم شده اینکه لیفت کردم نمیدونم چرا ریزش پیدا کرده قبل از لیفت فر مژه میزدم فکر کنم شکوندم بعدم ک لیفت کردم بدتر ریزش پیدا کرده چون مژه هامه فقط وگرنه ابروهام نکرده ریزش

تاثیرش مشخص میشه .از من با اکستنشن کوتاه تر و کم شده اینکه لیفت کردم نمیدونم چرا ریزش پیدا کرده قبل ...

برا شما ک مژهاتون آسیب دیده شاید خیلی بیشتر تاثیر داشته باشه .یه جورایی تقویت کننده س تا حجم دهنده 

شما از کجا تهیه کردید؟

از داروخانه بگیر 

هیچ وقت وسیله آرایشی از فروشگاه نگیر تاریخ هاشون و اون اصلا بودن شون ممکن نباشه 

دوتا شوینده ایرانی گرفتم باورت میشه یکیش تو فروشگاه تقلبی درومد