2777
2789

یکی از همکارای شوهرم یه دوست دختر داره  کنکوریه

و اون داشنجوی پزشکیه 

برام جالبه چرا با این دخترا چرا با کسی مثل خودش تو رابطه نرفت؟! 

البته منو همسرمم تقریبا همین طوریم اون رادیولوژی و من درس نخوندم 

ولی ما همسرم اومد خواستگاری ازدواج کردیم ولی دوست دخترت اینطوری باشه کنجکاو شدم 🤔بعدشم اون پزشکیه خیلی بالاتره نسبت به رادیولوژی 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون یکی مثه خودش بیکار نیس درس داره ولی ی کنکوری بیچاره اون تایم حساسه و خیلی احساسی برخورد میکنه و میوفته تو دام این مشاور ها

اینا مجبورن دختر و وابسته خودشون کنن ک هر ماه ب این افراد مشاور بردارن

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹

چون یا اون دخترا بهشون پا نمیدن .یا کرم داره میبینه کم سنن هنوز وارد اجتماع نشدن مورد خوبیه برای ایستگا کردن 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

خیلی ربطی ب این موضوع نداره حتما با همکار خودش ازوداج کنه بعد دانشجوهای پزشکی ب خصوص پسرا چون ی مدت کلااااا درگیر درسن ی عقده نسبت ب داشتن دخترا پیدا میکنن وقتی میرن دانشگاه 100 تا 100 تا رل میزنن 

خب سنش کمهاجازه بدید شاید رشته و دانشگاه بهتر حتی قبول شد

اومده با یه دختر زیر سن خوش گذرونی هاشو بکنه تایم درست خوندن دختره رو بگیره بعد ناراحت باشه چرا من پزشکم اون کنکوری

کلا خیلی از رل ها همسر نمیشن ربطی به دانشجوی پزشکی بودن نداره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏