2777
2789

بچه ها از نظر مالی متاسفانه در تنگنا قرار دارم دلم میخواد با یه آدم پولدار ازدواج کنم حتی اگه ازم ۲۰ سال بزرگتر باشه خستم واقعا ۱۹ سالمه 💔 چیزی که خودتون ازش برای اومدن خواستگار نتیجه گرفتین رو میشه بگین؟

گارد نگیری ولی خیلی زوده😑

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما سنت کمه ،بهتره الان به فکر یادگیری یک حرفه باشی یا جایی که اون سبک آدم ها رفت و آمد دارن بری ...

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
عزیزم چقدر لازم داری؟ اصلا برای چی میخوای؟ به نظزت ارزشو داره برای رسیدن به یک چیزی بری اللان شوهر ک ...

بآور میکنی وقتی با دوستام میرم بیرون تو کیفم ۲۰ تومن ندارم یه کیم بخرم ؟ یه آقای خیلی پولداری دوست بابامه تا حالا چن سری هم اشاره کرده ولی سنش زیاده اما خستم خواستگاری جوونم اکثرا بی پولن

بآور میکنی وقتی با دوستام میرم بیرون تو کیفم ۲۰ تومن ندارم یه کیم بخرم ؟ یه آقای خیلی پولداری دوست ب ...

عزیزم راستی فرهنگیانت چی شد؟ 

اگه بتونی وارد دانشگاه بشی خیلی بهتر میشه مخصوصا فرهنگیان که حقوق میدن

به پدرت راجب موضوع شوهر چیزی گفتی؟ 

اون مرده ازدواج کرده است؟ 

به نظرت اختلاف سنیتون چقدره؟ 

اگه شرایطش خوبه خب مشکلی نداره که، 

عزیزم راستی فرهنگیانت چی شد؟ اگه بتونی وارد دانشگاه بشی خیلی بهتر میشه مخصوصا فرهنگیان که حقوق میدنب ...

فرهنگیان به چشمم گیر دادن دعا کن قبول شم 🥲 سنش از من خیلیی زیاده ولی پولداره 

فرهنگیان به چشمم گیر دادن دعا کن قبول شم 🥲 سنش از من خیلیی زیاده ولی پولداره

دعا میکنم به حق آقا ابوالفضل قبول شی عزیزم😘😘 

برو بیشتر تحقیق کن، بببن ازدواج کرده است یا نه 

اگر میبینی مرد اوکیه، خب سن حالا زیادم مشکل نیست