2777
2789

یه سوال مهم دارم و امیدوارم کمکم کنین. دنبال یه دکتر خوب و مطمئن برای ترک اعتیاد تو شهرری می‌گردم. کسی تجربه داره؟ می‌خوام بدونم کدومجا محیطش امن و حمایتیه و روش‌های درمانشون موثره؟

اگر مرکز یا دکتری رو می‌شناسین که واقعا به آدم کمک می‌کنه، لطفا معرفی کنین. ممنون می‌شم از همه راهنمایی‌ها و تجربیاتتون.

امیدوارم همه‌مون سالم و موفق باشیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم مدت‌ها با اعتیاد دست‌وپنجه نرم می‌کرد و خیلی ناامید شده بود. تا اینکه یه مرکز ترک اعتیاد تو شهرری معرفی شد بهش، زیر نظر دکتر محمد طلوعی، متخصص اعصاب و روان.

خدماتشون خیلی خوب بود، سم‌زدایی تخصصی از انواع مواد مثل مخدرها، محرک‌ها، آمفتامین و ماری‌جوانا. محیطشون خیلی گرم و دوستانه بود و واقعاً کمک کرد به دوست من.

بعد از یه مدت کوتاه، تغییرات مثبت زیادی تو حال و زندگی‌ش ایجاد شد و تونست به مسیر درست برگرده.

اگه کسی دنبال یه مرکز مطمئن و علمی برای ترک اعتیاد تو شهرری می‌گرده، حتماً اینجا رو پیشنهاد می‌کنم.

آدرسشم خیلی راحت پیدا می‌شه، خودِ شهرری، نزدیک میدون شهرری.

می‌ری اول خیابون ۲۴ متری، بعد می‌پیچی تو خیابون پیلغوش، می‌رسی به کوچه یخچال (که بهش می‌گن طرق رودی)، همون‌جا ساختمان پزشکان مرکزی، پلاک ۴۸، طبقه اول هست.

تابلو داره، گم نمی‌شی 😉

داداش من چند وقت پیش درگیر اعتیاد بود و واقعاً اوضاعش بد شده بود. کلی جا رفتیم ولی یا محیطش استرس‌زا بود یا اصلاً نتیجه نمی‌داد. آخر سر یکی از دوستان یه مرکز ترک اعتیاد خوب تو شهرری معرفی کرد که واقعاً معجزه کرد.

اونجا زیر نظر دکتر محمد طلوعی ـه، متخصص اعصاب و روان. کارش واقعاً درسته. سم‌زدایی رو به شکل کاملاً تخصصی برای انواع مواد انجام می‌دن؛ از مخدر و محرک گرفته تا آمفتامین و کمیکال و حتی ماری‌جوانا.

محیطش آروم و محترمانه‌ست، بدون قضاوت. داداشم تونست تو همون هفته‌های اول خیلی تغییر کنه و الانم خدا رو شکر حالش خوبه.

55907474یا 55923979

خیلی با حوصله جواب می‌دن و هر چی بخوای راهنمایی می‌کنن. نگران نباش، راحت باش و تماس بگیر! 😊

یا حتی می‌تونی به این موبایل‌ها پیام بدی:

۰۹۱۲۸۴۶۲۰۴۱ و ۰۹۱۲۸۴۶۲۰۴۲

این دکتر طلوعی می شناسم ولی فکر میکردم روانپزشکه
نمی دونم سم زدایی یا همون ترک اعتیاد هم ویزیت می کنه
در کل از همتون ممنونم
حتما بعد از ویزیت نظرم رو براتون به اشتراک میزارم
اون علی اباد که یکی از دوستان گفته اطلاعاتش بزاره ممنون میشم