2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاید منو راهنمایی کنید دلم پر در ده😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز تو این موارد علت لجبازی کش دادن قهر شوهر فقط یه چیز اونم حس اینکه شما ازش حمایت نمیکنی و این حس رو بهش دادی که حق ناراحت شدن نداره

حالا دیگه اصلا در مورد آشتی کردن و پدرتان باهاش حرف نزن و ازش هیچ انتظاری نداشته باش تا از این طریق حساسیتش کم بشه

مرحله بعد بهش بگو من دیگه ازت نمیخوام آشتی کنی ولی در عوض  لطفافهش و بی احترامی به پدرم نکن جدی باش و قول ازش بگیر 

بعدش واقعا همه چیز رو فراموش کن و شروع کن محبت و اینکه تو از خانوادام هم برام مهمتری

لازم نیست حتما اعتقاد به این داشته باشی ولی به زبون اوردن بعضی از چیزها واقعا درمان مشکل میشه

هر وقتم خواستی بری بهش بگو من می رم خونه پدرم تو هم نمیخواد بیای راحت باش عزیزم

به مرور و با از بین رفتن حساسیت و حس اعتماد به محبت واقعی شما کم کم نرم میشه و باور کن خودش پیشنهاد میده که بیاد با شما

فقط باید صبر داشته باشی هر چقدر طول بکشه

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
استارتر عزیز تو این موارد علت لجبازی ککش دادن قهر شوهر فقط یه چیز اونم حس اینکه شما ازش حمایت نمیکنی ...

بخدا من هزار بار بهش گفتم حق با توئه من در کت میکنم تو بخاطر من این کارو بکن بازم حرف خودشو میزنه اگه بدونم با این کاری که گفتی درست میشه حتما انجام میدم

بخدا من هزار بار بهش گفتم حق با توئه من در کت میکنم تو بخاطر من این کارو بکن بازم حرف خودشو میزنه اگ ...

مطمئن باش دوای دردش فقط حرف نزدن از خواستتون هست و اینکه دیگه هیچ وقت در موردش بحث نکنید 

فقط محبت و در مواقع خاصی که پیش میاد 

بگو اول شوهرم بعد خانوادم 

اصرار و حرف زدن شما و دیگران در مورد این مساله فقط اونو مصمم تر میکنه  لج کنه چون دنبال توجه

و جلب نظر شماست 

پس اول حتما حتما قرار با هم بزارین که اون دیگه فهش نده و شما هم دیگه بحثی نداری و تمام

بهش بگو هر طور خودت دوس داری و صلاح میدونی عمل  کن عزیزم بعد بغل و بوسش کن

تا اعتماد کنه به حرفت 

و شما باید طوری رفتار کنی که اصلا هیچ اتفاقی نیافتاده فقط محبت و توجه 

اگه بچه داری ازش استفاده کن 

مثلا میوه بیار تا بچه اومد بگو نه اول پدرت بعد شما میوه بخور .از این جور رفتارها خیلی تاثیر داره

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
مطمئن باش دوای دردش فقط حرف نزدن از خواستتون هست و اینکه دیگه هیچ وقت در موردش بحث نکنید  فقط ...

مرسی عزیزم ایشالا یه روز بیام و بگم مشکلم حل شده 

تو همین وقت اذان از خدا میخوام هر چی از دلت میگذره بهت بده دوستم 

میدونی چون خودم خیلی دل رحمم طاقت این رفتارهارو ندارم تروخدا برام دعا کن

آخه میدونی بابام اینا تهران هستن وقتی منو میبرد بالا نمیومد من باید چه جوابی میدادم،؟؟

هیچی بگو هنوز ناراحته 

به پدر و مادر تم بگو شما به اندازه کافی صحبت کردین باهاش دیگه بسه

خودش هر وقت دوس داشت میاد

هر وقتم از خونه پدرت برگشتی شاد پرانرژی باش

انگار که بهترین روز رو داشتی

شوهرت با دیدن شادی شما کنجکاو میشه 

مرسی عزیزم ایشالا یه روز بیام و بگم مشکلم حل شده  تو همین وقت اذان از خدا میخوام هر چی از دلت ...

حتما عزیزم مرسی از دعای قشنگت😘😍

منتظر خبر خوش و خوشحالی شما هستم

برات دعا میکنم و دلم روشنه که موفق میشی 

چون قبلا چنین تجربه ای رو کردم جواب داده حسابی