2777
2789
عنوان

خانوما تروخدا بیاید منو راهنمایی کنید دلم پر در ده😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 40 پست

راه حلش اینه: بشین با محبت با شوهرت حرف بزن بگو عزیزدلم من قبول دارم که رفتار خوبی نکردن و میدونم تو خیلی ناراحت شدی و از نظر من حق داشتی،من طرف توام و حقو به تو میدم اما اونم پدرمه و احترامشو نمیتونم نگه ندارم.عزیزم من فکرمیکنم پدرم اونقدر اون روز آشفته بوده و بهم ریخته که مغزش کار نمیکرده،اما اجازه بده باهاش صحبت کنم ببینم دلیلش چی بوده.

بعد از یکی دو روز که گذشت و سری به خونه پدرتون زدید،به همسرتون بگید عزیزم پدرم خیلی خیلی ناراحت و شرمنده شد و گفت اتفاقا تو دلم بود و میخواستم باهاتون درمیون بذارم عذرخواهی کنم ولی هربار نشد بگم.

بعد بامحبت به پدرتون جریانو توضیح بدین وبگید بخاطر زندگی شما و آرامشتون تشریف بیارن منزلتون با کمک مادرتون جریان اون روز رو توضیح بدن و عذرخواهی کنن.

مطمءن باش همسرتون ناراحت شده و حق داشته و باید این جریان براش حل بشه،اونوقت ۹۰ درصد میشه آدم سابق.دوست عزیز خود ماهم اگر یه همچین دلخوری تو دلمون باشه و حل نشه و به زور چیزی مجبور شیم از موضعمون پایین بیایم احساس خشم میکنیم،ایشونم خواسته خودشو یکمی آروم کنه به شما گفته رابطمون خراب میشه.این کارها رو انجام بده و بهش محبت کن  انشاله درست میشه.میتونی ۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود بخونی به نیت محبت بین پدر و همسرت.موفق باشی گلم

اگه یه چیزی بگم باورت میشه یه بار بهش گفتم من صبر میکنم بعد چهار پنج سال تو هم یادت می ره قسم خورد ت ...

خیلی کینه ای 😐😐😐

اینحور مییگه اما یادش میره  البته انشالله

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خیالشو راحت کن که اینجور نیست  و   بهش احترام میزاری  با زبون قانعش کن بگو تو در ...

باشه ببینم چیکار میکنم هر چند این راه ها رو خیلی وقت پیش رفتم بخدا از دیشب دوباره مریض شدم افتادم تو جا

اگه یه چیزی بگم باورت میشه یه بار بهش گفتم من صبر میکنم بعد چهار پنج سال تو هم یادت می ره قسم خورد ت ...

چه حرف بدی زدی دوست عزیز!منم جای ایشون بودم لج میکردم همونطوری قسم میخوردم!شما با این حرف همسرت و شخصیتشو بی اهمیت جلوه دادی و رسما کوبوندیش!!!

راه حلش اینه: بشین با محبت با شوهرت حرف بزن بگو عزیزدلم من قبول دارم که رفتار خوبی نکردن و میدونم تو ...

عزیزم پدرم از ایشون عذرخواهی کردن اما شوهرم نپذیرفت فردای همون روز این کار و کرد حتی برای آشتی پدرم اومد خونه ما

برو پیش مشاور بهش بگو بیاد  اگه همه راههارو امتحان ردی جواب نداده مشاور برو. خودتو اذیت نکن برا چی خودتو مریض میکنی درست میشه حالا دیگه پر پرش باهاش جدی برخورد کن دعوا کن بالاخره درست میشه اما نذار اینجوری بمونه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

استارتر اون حق نداره تورو از خانوادت دور کنه تو فقط ی کار میتونی بکنی اونم اینه ک کاری کنی تا اونم از خانوادش دور بشه تو هم خونه مادرشوهرت نرو یا شوهرتو نذار تا بفهمه داره چیکار میکنه...بعضی وقتا این عوض درومدنا میتونه ی تلنگر باشه ب طرف مقابل...

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
چه حرف بدی زدی دوست عزیز!منم جای ایشون بودم لج میکردم همونطوری قسم میخوردم!شما با این حرف همسرت و شخ ...

من نمیدونستم آخه خیلی ناراحت بودم گفتم اینجوری بگم شاید از موضعش کوتاه بیاد

برو پیش مشاور بهش بگو بیاد  اگه همه راههارو امتحان ردی جواب نداده مشاور برو. خودتو اذیت نکن برا ...

حتی قهر کردم اما بی فایده بود مشاوره نمیاد میگه آدم خودش باید مشاور خودش باشه

استارتر اون حق نداره تورو از خانوادت دور کنه تو فقط ی کار میتونی بکنی اونم اینه ک کاری کنی تا اونم ا ...

عزیزم اون بمن نمی که نرو اما این کاری که داره میکنه آخرش قطع ارتباط من هم هست وقتی شوهرم خونه پدر من نیاد من زیر بار سوالات له میشم

عزیزم اون بمن نمی که نرو اما این کاری که داره میکنه آخرش قطع ارتباط من هم هست وقتی شوهرم خونه پدر من ...

پس مجبوری ب خانوادت بگی تا اونا باهاش صحبت کنن و کینه هارو کم کنن

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
پس پدرتون وظیفشو انجام داده ولی فکرکنم شما اصبا اونجور که باید همدردی و همراهی نکردی باهاش و بهش حق ...

عزیزم من هزار بار بهش گفتم عزیزم بهت حق میدم حق باتوئه گفتم من منتظر بمونم تو ممکنه چند سال دیگه یادت بره اون جواب و داد