2777
2789

سلام دوستان واقعا از همه جا بریدم دقیقا همون جایی که فکر میکنم همه چیز درست شده یه نشونه یه حرکت بمن نشون میده که نه این خبر ها هم نیست

مادر و پدر من باهم فامیل هستند دخترعمه پسر دایی هستن و شوهر عمه من عموی مادرم هم میشه

تقریبا دی ماه دو سال پیش پدربزرگ پدری من فوت شد و آبان ماه یکسال بعدش هم شوهر عمم(که عموی مادرم هم میشه)ما اون موقع ماشین نداشتیم شهرستان زندگی میکنیم

عمم و بابام سر ارث و میراث پدری باهم به مشکل خورده بودن(تو همین گیر و دار هم بود که شوهر عمم فوت شد)تو مراسم هفتم شوهر عمم پسر عمم به همه ی دوستاش یاد میده که به بابای محل نده(بخاطر همون جریان ارث) بابامم نیم ساعت مونده به آخر مراسم مامانمو صدا میکنه و به زور از مراسم میبرتش

منو شوهرمو پسرمم که مراسم تموم شده بود موندیم تو سرما تا بالاخره خالم اومد و ما سوار ماشین اون شدیم و ما به زور برد خونش چون شوهرم اصرار داشت برگردیم شهرستان بابام حتی زنگ نزد ببینه ما کجاییم چرا نرفتیم خونشون شوهرمم از اون روز گفت من دیگه هیچ وقت خونه بابات نمی رم و همین کار رو هم کرد تا اینکه عید پارسال از بس که من مریض شدم(ناراحتی اعصاب)با گریه و زاری شوهرم راضی شد با بابام آشتی کنه اما دیشب دوباره گفت تو منو مجبور کردی مطمئن باش این کارت رو رابطه من با تو تأثیر میذاره تروخدا منو راهنمایی کنید بخدا دارم دق میکنم هر وقت از هر جا ناراحت میشه به پدرم فحش میده و این جریان رو میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینو میتونم بگم

ک حق بی احترامی ب هم و ب خانواده همو نداریم

مخصوصا توی مشکلات

ازشون بخواید ک حداقل شما با خانواده تون رفت و آمد کنید

و مجبورشون هم نکنید ک ب دیدن خانواده شما بیان

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فقط اینو میتونم بگم ک حق بی احترامی ب هم و ب خانواده همو نداریم مخصوصا توی مشکلات ازشون بخواید ...

عزیزم من هرگز به خانواده اش بی احترامی نمیکنم اما اون این کارو میکنه آخه منم دوست دارم گاهی اوقات همسر مو خانواده ام همزمان کنار من باشن

عزیزم من هرگز به خانواده اش بی احترامی نمیکنم اما اون این کارو میکنه آخه منم دوست دارم گاهی اوقات هم ...

گاهی وقتا 

سیاست اقتضا میکنه

از خیلی از چیزهایی ک دوست داریم

ب طور موقت

کوتاه بیایم

و بذاریم مشمول گذر زمان بشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

به نظرن من هن واسه رابطه با خانوادت بهش زور نکن اما این حق شماست خودتون رفت آمد کنید تا انشالله به مرور و به دل خودشون مشکلشون حل شه شما هم طرف خانوادتون رو پیشه همسرتون نگیرین حتی پیشش بهش حق بدین ولی ازش بخواین بخاطره شما و خوشحالی شما بخشش کنه 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
به نظرن من هن واسه رابطه با خانوادت بهش زور نکن اما این حق شماست خودتون رفت آمد کنید تا انشالله به م ...

بخدا همه این کارها رو کردم بخاطر همین هم آشتی کرد الان میگه تو بمن بی احترامی میکنی

به نظرن من هن واسه رابطه با خانوادت بهش زور نکن اما این حق شماست خودتون رفت آمد کنید تا انشالله به م ...

اگه یه چیزی بگم باورت میشه یه بار بهش گفتم من صبر میکنم بعد چهار پنج سال تو هم یادت می ره قسم خورد تا آخر عمرم قطع رابطه میکنم

ازش بخواه برین مشاور با هم اصلا حق همچین کاری رو نداره یعنی چی ؟؟؟ بی خود میکنه فحش میده

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بخدا همه این کارها رو کردم بخاطر همین هم آشتی کرد الان میگه تو بمن بی احترامی میکنی

خوب خیالشو راحت کن که اینجور نیست  و   بهش احترام میزاری  با زبون قانعش کن بگو تو در مرحله اول واسم مهمیو  و تکیه گاهمی

(هندونه زیاد زیاد بزار زیره بغلش مردا از این حرفها خوششون میاد😉)

بعد خانوادمم دوست دارم میخوام که با هم خوب باشیم پدرم بزرگتره شاید اشتباهی کرده شما ببخش  بگو من دوست ندارم بین هیچ کدوم از خانوادهامون مشگل باشه 

فقط با زبونو سیاست رازیش کن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
ازش بخواه برین مشاور با هم اصلا حق همچین کاری رو نداره یعنی چی ؟؟؟ بی خود میکنه فحش میده

خب منم همینو میگم اونم چه فحش های زشتی که اگه بگم سر ثانیه قطع دسترسی میشم😢😢😢

دلم داغونه دوستان شما بگید من چیکار کنم