2777
2789
عنوان

لطفا بیاید دیشب با شوهر سابقم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 79 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیزم میدونم سخت خسته ای ولی ی روزی پدرم حرف قشنگی زد گفت پدرمادری که مسئولیت بچشونو قبول نمیکنن و پاس میدن به همدیگه نباید انتظار داشته باشن زمان پیری بچشون نبرش خونه سالمندان یا بچه مواظبت کنه چون بچه محبت ندیده که بخواد جبران کنه همیشه بچه ها بدنیستن از پدرمادرشون الگوبرداری کردن فکر کن پیرشدی پسر و دخترت برای نگه داشتنت به همدیگه پاس میدن البته بازم تاکید میکنم شرایط سختی رو میگذرونی ولی یادت باشه از هر دستی بدی از همون دست میگردی عزیزم خیلی باخودم کلنجار رفتم که نگم ولی گفتم وقتی تاپیک زدین پس انتقادپذیرین و دنبال حل مشکلتون هستی خدا برات بهترینا رو رقم بزنه عزیزم

کدوم شریک زندگی؟ما که جدا شدیم،اما دو تا بچه داریم که دوتامون دربرابرشون مسئولیم نه فقط من

آره منظورم همون بچه ها بود

ای کاش هیچ کس تا زمانی که از شریک زندگیش مطمئن نشده بچه دار نشه

حالا هم که پیش اومده نمیشه کاریش کرد

ببین عزیزم میدونم سخت خسته ای ولی ی روزی پدرم حرف قشنگی زد گفت پدرمادری که مسئولیت بچشونو قبول نمیکن ...

الان دیگه 10 تا بچه هم که باشن نمیتونن زمان پیری پدرمادرشونو نگه دارن نباید هم انتظار داشته باشی چون بچه ها هم هزار تا مشغله دارن 

اینایی که الان خانه سالمندان هستن اکثرا پدر مادرای خوبی بودن 

در کل عصای پیری بچه ها نیستن حقوق بازنشستگی بیمه لایف استایل درست تغذیه سالم تحرک و ورزش بیشتر عصای پیری محسوب میشه 

عزیزم نترس دختر از ۹سالگی ازش میپرسن دوسداری با پدرت باشی یا مادر الانم پدرشون بخواد بیاد ببرتش نمیتونه طبق قانون تا ۷سال بامادره فقط الان از مشاور کمک بگیر هم برای روحیت هم برای کنترلشون با مهربونی قانون گذاری کن شبا زودتر بخواین یا حداقل از ۱۲شب به یعد به شما کار نداشته باشن خودشونو سرگرم کنن تا زمان خوابشون که شماهم به کارت برسی

کلا تو ایران نظر همه اینه که زن در هر شرایطی باید فداکاری کنه همه میگن مادر باید بچه ها رو نگه داره،اما کسی نمیگه چرا مرد بعد بچه دار شدن هنوز پی دختر بازی باشه 

جامعه میخواد فداکاری در حق فرزندان از طرف مادر باشه