2777
2789

حسو حال اینروزام 

واسه ی مشکل چند ساله میجنگیدم دیگ اخرای حل شدنش بود 

کلی اون لحظه های قشنگو تو ذهنم میبافتم چقد قشنگ بود حسم کلا رو ابرا بودما یهو همهچی برعکس شد از اون بالا سقوط کردم پایین واقعا دیگ امید ب زندگیمو و از دست دادم دیگ 

ذوقم کور شد شدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شیوع زندگی کردن ما ایرانی ها یجوری هست که همه چند باری از عرش به فرش رسیدن 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

اره شوهرم ورشکست کرد و هیچی نداریم الان قبلش جوری بود دیگه نزدیک بود به خیلی چیزا برسیم

ایشالا خدا جای سوخته رو سبز کنه 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

من 

اول حامله شدم قرارداد نبستم ،سقط داشتم ، کارمو از دست دادم ، حدود ۴۰ روزه پاکی نداشتم ‌

اعصابم خرابه 

مدرسه دخترمو عوض کردم پادرهوام ، از مدیرمون شکایت کردم بازم پادرهوام .....

در کل خیلی حس شما را درک می کنم

من اول حامله شدم قرارداد نبستم ،سقط داشتم ، کارمو از دست دادم ، حدود ۴۰ روزه پاکی نداشتم ‌اعصابم خرا ...

عزیزممم🥲🥲ایشااللع ب زودی تک تکشون حل میشه نگران نباش