2777
2789

قرآنم بزاره سر عزیزش دستش بزاره روش قسم بخوره 

هیچی ک نمیشه؟

بهم تهمت زدن منم واسه ثابت کردنش قرآن گذاشتم سر داداشم قسم خوردم ک دروغ بگم داداشم مریضی لاعلاج بگیره 

تنها راه اثبات همین بود باور کنید الان عذاب وجدان دارم 

ولی کاملا حق با من بود به شهید این ماه قسم .دروغ بگم انشالله خودم ب درد بی درمون گرفتار بشم 

اگر حق با توئه اگر می‌دونی قسم دروغ نخوردی پس چرا انقد خودت رو داری اذیت می‌کنی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حق با توئه اگر می‌دونی قسم دروغ نخوردی پس چرا انقد خودت رو داری اذیت می‌کنی

شرمنده داداشمم چرا کاری کردم ک جونش بیارم وسط بگم دروغ قسم بخورم سرطان بگیره 

ولی ب شرف علی ب آبروی زهرا قسم حق من بودم

آره بهم تهمت خیییلی بدی زدن بحث زندگی و آبروم بود به شرف فاطمه زهرا قسم حق من بودم فقط روی داداشم نگ ...

خب پس نگران نباش عزیزدلم آروم باش چیزی نیست

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

آره بهم تهمت خیییلی بدی زدن بحث زندگی و آبروم بود به شرف فاطمه زهرا قسم حق من بودم فقط روی داداشم نگ ...

حالا هی قسم میخوری که چی بشه 😐

خو قسم دروغ نخوردی که شرمنده هستی

قسم درست خوردی و تموم شد دیگه بیخیال خو 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

حالا هی قسم میخوری که چی بشه 😐خو قسم دروغ نخوردی که شرمنده هستیقسم درست خوردی و تموم شد دیگه بیخیال ...

نمیدونم بخاطر اشتباهی ک کردم مجبور شدم قسم بخورم عذاب وجدان دارم 

داداشم تو اون شرایط قرار دادم

نمیدونم بخاطر اشتباهی ک کردم مجبور شدم قسم بخورم عذاب وجدان دارم داداشم تو اون شرایط قرار دادم

داداشت رو تو هیچ شرایطی قرار ندادی قسم تو حتی اگر دروغ هم باشه یه داداشت هیچ آسیبی وارد نمیشه ! 

قرار نیست بخاطر اشتباه تو زندگی و سلامت داداشت لطمه بخوره ! 

قسم دروغ هم اگر باشه به خودت آسیب وارد میشه نه کسه دیگه ای ! 

داداشت رو تو هیچ شرایطی قرار ندادی قسم تو حتی اگر دروغ هم باشه یه داداشت هیچ آسیبی وارد نمیشه ! قرار ...

من رفتم پیش یه دعا نویس شیاد .بعدش ک پدرم بهش زنگ زد با احترام گفت دخترم سرخود اومده پول پس بدین 

برگشت گفت دخترت اومد گفت بکارت منو دوس پسرم گرفته کاری کن دعای بنویس منو بگیره 

یعنی مادرم نبود زیر کتک و لگدش داشتم خفه میشدم .مجبور شدم قسم بخورم چون عزیز من فقط برادرمه 

هم از اشتباه خودم پشیمونم هم از شرایطی ک برادرم قرار دادم 

هرروز میپرسه آبجی سرطان یعنی چی فقط ۵سالشه😭😭😭

خدا باعث بانیش لعنت کنه 

چون پدرم بعد صدها دکتر این پسر بدست آورده فقط این قسم باور میکرد منم مجبور شدم