2777
2789

کل بدنم میلرزه اشکم دراومد

خواب دیدم نامزدم جن و شیطان بهش مسلط شده 

پیشم بود ولی غیب میشد 

اذیتم میکرد 

خداااایااا دارم میمرم 

توروخدا یه صلوات بفرسین اروم شم اونقدر بد بود نمیتونم پاشم از جام برم دسشویی

کاربر جدید نیسم !♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بد حتما به نیت شوهرت تا مدتی ۴قل بخون 

خودشم بزار بخونه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

و اینکه مادربزرگم چند روز پیش خواب همجین چیزی برا مادرم دید 

مادرم بیحاله چند روزه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وای منم انقدر از این خواب ها میبینم 😭 یه شب خواب راحت ندارم

تو طول روز حالت عجیب یا افسردگی مشکلی چیزی ندارید ؟

چه بد حتما به نیت شوهرت تا مدتی ۴قل بخون خودشم بزار بخونه

به نیتش چله زیارت عاشورا ورداشتم دیروز یادم رفت بخونم دوباره شروع کردم از اول حس میکنم بخاطر اینه 

البته نماز اینا نمیخونم از ترس دلم میخواد برم بغل مامانم

کاربر جدید نیسم !♡

چیزی نیست در طول روز فرکانس ها و انرژی منفی زیاد داشتی

حالا برو یکم هوا بخور 

وخی

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
تو طول روز حالت عجیب یا افسردگی مشکلی چیزی ندارید ؟

بعضی روزا چرا یه جوریم

تازه هر سری هم تو خونه تنها عم حس میکنم یکی همش نگام میکنه همش برمی‌گردم پشت مو نگا میکنم🥲😭😂

یه صلوات برای حاجتم می‌فرستید لطفا💔 امام رضای من🤍🌱¹⁴⁰³٫⁵٫¹⁶

چیزی نیست در طول روز فرکانس ها و انرژی منفی زیاد داشتیحالا برو یکم هوا بخور وخی

نمیتونم برم حیاط اخرین صحنه خوابم شوهرمو گرفتم اتیش زدم تو حیاط😭😭😭😭 خودم میدونم مسخرس ولی بخدا حالم بده 

بون شوهرم تبدیل شد به یه توده نخ و پر از مورچه

کاربر جدید نیسم !♡