2777
2789
عنوان

پسری که همش

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 43 پست
چه جالب اصلا از این دیدگاه بهش نگاه نکردم ممنون که گفتی عزیزم ،، من نباید زود قضاوتش کنم

اره عزیزم زود قضاوتش نکن 

حالا نمیدونم نسبت شما با این شخص چیه 

ولی خدا زود رو میکنه دست هر کسیو که بخوای صبور باش و کلا ب چیزای منفی ام فکر نکن

منم با یه پسره در ارتباط بودم

یکسره آنلاین بود منم ب سرم میزد احتمالا دارم با خیلی ها میچته و چیزی ام بهش میگفتم الکی بهانه می‌آورد نمیدونم ادمین دیواره چیه پست میزاره از این حرفا

خلاصه ی بار اومد تو چت من سوتی داد همونجا متوجه شدم با چند تا دختر در ارتباطه و کلا بلاکش کردم

اون شخصی که میگم حالا اهل چت بود

ولی این آقا که میگی اهل چت نیس بعید میدونم اینجوری باشه حسم میگه تو کانالا میچرخه یا زیاد حوصله نداره

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

طبیعیه حساسیت شما نشون از دوست داشتن طرفتون هست، ولی مواظب باشید باعث بهم خوردن رابطتون نشه، شبکه ی ...

دقیقا کاملا باهاتون موافقم منم سپردم به خدا . قطعا ماه پشت ابرنمیمونه هرچی باشه آشکار میشه

ممنونم ک قشنگ راهنمایی کردین.  

من زیاد بهش تیکه انداختم هی گفتم برو با همونا که مهمن برات😑

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب پسرا خیلی اعتماد نکن اونی ک واقعا بخادت زیر دوش حمومم باهات چت میکنه دیدم ک میگم :))))))

اره قبول دارم اینو . امروز گفت ب پیغمبر حالم گرفته س نمیتونم پیام بدم گفت وقتی حالم بده نمیتونم پیام بدم و چت کنم تماس بگیر ولی تلگرام آنلاین بود این عجیب بود برام😶

اره عزیزم زود قضاوتش نکن حالا نمیدونم نسبت شما با این شخص چیه ولی خدا زود رو میکنه دست هر کسیو که بخ ...

چقد جمله اتون بهم آرامش داد ممنون عزیزم از ته قلبم واقعا آرامش بخش بود صحبت هاتون.  نسبتم مثلا قصدش از رابطه جدی هست و میگه ازدواج ولی خب این چیزارو میبینم ازش دو دل میشم

آره درست حدس زدین  اصلا حوصله نداره و همش میگه تماس بگیر میگه من حوصله چت ندارم فقط تماس .

اره قبول دارم اینو . امروز گفت ب پیغمبر حالم گرفته س نمیتونم پیام بدم گفت وقتی حالم بده نمیتونم پیام ...

خیلی وقتا نت روشن باشه هم تلگرام انلاینی میزنه ولی چون اوایل اشناییتون هست خیلی اعتماد نکن

دقیقا کاملا باهاتون موافقم منم سپردم به خدا . قطعا ماه پشت ابرنمیمونه هرچی باشه آشکار میشهممنونم ک ق ...

اصلا کار خوبی نکردید، کلا هیچ فردی از شکاکی خوشش نمیاد و باعث عدم صمیمیت میشه، تا زمانی که مدرکی نباشه نمیشه چیزی گفت، مطمئین باشید چیزی نیست، من خودم 24 ساعته توی تلگرام انلاینم ولی هرکاری میکنم جز چت با دختر 😂🙃

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

منم پسرم اما دلیل به چت کردن نیست سینگلم هستم . تا این موقع همیشه آنلاین یا کلیپ میبینم یا آهنگ دان ...

بله متوجه شدم ممنونم که گفتین🙏

دقیقا عزیزم حق با توعه الان داشتم بهش فک میکردم که کاری از من برنمیاد و ماه هم پشت ابر نمیمونه . برا ...

باشه عزیزم فقط یادت باشه هیچ وقت به ی پسر نگو دوست دارم و اینکه ببین ارزش زمانتو داره چون بعدا قزاره یاد خاطرات مشترکتون بیوفتی منم کاری ک خاستیو میکنم برات❤️

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

خیلی وقتا نت روشن باشه هم تلگرام انلاینی میزنه ولی چون اوایل اشناییتون هست خیلی اعتماد نکن

اوایل نیست  آشنایی کلا از مرحله اشنایی گذشته.

منم پسرم اما دلیل به چت کردن نیست سینگلم هستم . تا این موقع همیشه آنلاین یا کلیپ میبینم یا آهنگ دان ...

خدایی تو نی نی سایت خوشمیگذره؟ آخه ی پسر بیاد اینجا بعد ی مدت خاله زنک میشه اگه داداشم اسم نی نی سایتو بیاره میکشمش برهمین میگم بت بهت برنخوره

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

چقد جمله اتون بهم آرامش داد ممنون عزیزم از ته قلبم واقعا آرامش بخش بود صحبت هاتون. نسبتم مثلا قصدش ...

خوشحالم عزیزم که این وایب آرامش رو به شما منتقل کردم

خیلی ام عالی حالا که قصدش جدی هست حتما سعی کن باهاش صحبت کنی بهش بگی اذیت میشی

گاهی وقتا شفاف صحبت کردن بهتر از اینه تو خودت بریزی و اذیت بشی

صحبت نکردن ها میتونه دورتون کنه سعی کن باهاش مطرح کنی

و حداقل ازش بخوای بازدیدش رو مخفی کنه که آنلاین شد مشخص نشه و شما اذیت بشی

چون خودمم خانومم و میفهمم ما خانوم ها اکثرا ممکنه دید خوبی از آنلاین شدن یه پسر نداشته باشیم

و مورد آخری ام که گفتی این برداشت شد اون فرد برونگراست و تماس رو بیشتر ترجیح میده

و احتمالا شما هم باید چت رو بهتر ترجیح بدی حسی که ازت دریافت کردم

منم با یه پسری که آشنا بودم میگفت اگه ی زمانی ازدواج کردم چت رو کلا از زندگیم حذف میکنم و تماس راحت ترم

هر کسی یک جوره 

اگه شماهم با تماس زیاد احساس راحتی نمیکنی باهاش در میون بزار 

و ب یک میزان هم تماس رو رو روتین رابطتتون قرار بدید هم چت کع برای جفتتون خسته کننده نشه

چون یسری ها واقعا حوصله چت کردن رو ندارن

و یسری ها حوصله تماس

باید ب تفاوت ها احترام گذاشت 

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

اصلا کار خوبی نکردید، کلا هیچ فردی از شکاکی خوشش نمیاد و باعث عدم صمیمیت میشه، تا زمانی که مدرکی نبا ...

جدی حالا چیکار کنم ینی مقصرم؟ 😑

اخه مقصر بود تو تلگرام آنلاین بود ولی نیمد تو روبیکا بهم پیام بده گفت حالم خوب نبود حوصله نداشتم . گفتم چطور حال نداشتی ولی تو تلگرام آنلاین بودی حتما آدمای دیگی اولویتت بودن اونم گفت نه بخدا حوصله خودمم ندارم ‌.

دس خوش پس فک کنم کاملا طبیعیه😂😂

جدی حالا چیکار کنم ینی مقصرم؟ 😑اخه مقصر بود تو تلگرام آنلاین بود ولی نیمد تو روبیکا بهم پیام بده گف ...

خب همه ی ادما یه موقع هایی دوست دارن کلا چت با کسی نکنن و توی حال خودشون باشن احتمالا اون هم اینو میخواسته و یا موقعیتش نبوده باهاتون چت بکنه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁