2777
2789
عنوان

پسری که همش

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 43 پست
باشه عزیزم فقط یادت باشه هیچ وقت به ی پسر نگو دوست دارم و اینکه ببین ارزش زمانتو داره چون بعدا قزاره ...

چشم عزیزم حتما حرفتو به ذهن میسپارم.  ممنون عزیزم انشالله همیشه حال دلت ب قشنگی قلبت باشه

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحالم عزیزم که این وایب آرامش رو به شما منتقل کردمخیلی ام عالی حالا که قصدش جدی هست حتما سعی کن با ...

قزبونت عزیزم . 

آره میدونم باید شفاف صحبت کنم ولی مشکل اینجاست ک بهش برمیخوره اگه بگم چرا فلان طور کردی انگار که میگه نباید فکر اشتباه راجبم کنی . دقیقا امروز ب صورت شفاف ازش پرسیدم صادقانه بگه دوست معمولی دختر داره که گفت نه .

بله دقیقا چقد درست حدس میزنییین حس ششمی هستی؟

اون برون گراس من خودم نه درون گرام نه برون گرا انگار میان گرام😂

ولی آره دقیقا من اهل چت هستم و چت رو همیشه ترجیح میدم.

دقیقا باهاتون موافقم اینجاست ک باید یکی سازگاری کنه . 

خب همه ی ادما یه موقع هایی دوست دارن کلا چت با کسی نکنن و توی حال خودشون باشن احتمالا اون هم اینو می ...

اره متوجه شدم .

من تاحال تو ارتباطم با آدما هیچ کار خطایی نکردم . الان مقصر منم ک شکاک شدم؟

احساس میکنم برا اولین بار خطا کار شدم و مقصر

من همیشه ب قولم عمل کردم وفادار بودم و هرگز ناراحتش نکردم ولی اینبار شکاک شدم اونم بخاطر با ارزش بودنش بوود ولی مقصرم ینی😥😥

اره متوجه شدم .من تاحال تو ارتباطم با آدما هیچ کار خطایی نکردم . الان مقصر منم ک شکاک شدم؟احساس میکن ...

مقصر مهم نیست، مهم اینه فکر مثبت راجبش داشته باشید و کمتر شک بکنید

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

قزبونت عزیزم . آره میدونم باید شفاف صحبت کنم ولی مشکل اینجاست ک بهش برمیخوره اگه بگم چرا فلان طور کر ...

ببین منم اوایل مثل خودت بودم مثلا میگفتم بزار غرورمو حفظ کنم چیزی نگم یا فلانی اینطوری فکر کنه چی یا تاثیر نداشته باشه چی؟

ولی ب مرور که ب ی پختگی ای تو ذهنم رسیدم فهمیدم این کارو بخاطر خودت و ارزش خودت میکنی 

شفاف صحبت کردن با کسی راجب چیزی که اذیتت میکنه ب معنی مراقبت از خودته

حتی اهمیت نده گفتنش باعث میشه درست شه یا نه ؛ ب خودت افتخار کن باهاش شجاعانه در میون گذاشتی! 

ولی اینم خواهرانه بهت بگم که هر جا هستی از کسی که باید بهش توضیح بدی چجوری باهات رفتار کنه فاصله بگیر

ولی اگه میخواس واقعا با این شخص بمونی 

تو حقته راجب مسئله ای که اذیتت میکنه باهاش صحبت کنی!

آره عزیزم میفهمم چی میگی من خودمم چت رو بیشتر ترجیح میدم از تماس چندان خوشم نمیاد 

ولی باید سعی کنید منطقی باهم حلش کنید 

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

خدایی تو نی نی سایت خوشمیگذره؟ آخه ی پسر بیاد اینجا بعد ی مدت خاله زنک میشه اگه داداشم اسم نی نی سای ...

نه والا میخواد چی بشه تاپیک هارو نگاه نکن خیلی از تاپیک ها مربوط به چیزای خصوصی نیست منم بعضیا که مشورت میخوانو کمک میکنم بی قصد و غرضی 

ببین منم اوایل مثل خودت بودم مثلا میگفتم بزار غرورمو حفظ کنم چیزی نگم یا فلانی اینطوری فکر کنه چی یا ...

دقیقاااااا منم بخدا بخاطر ارزش خودم شفاف صحبت کردم همیشه باهاش شفاف صحبت کردم چون تحمل نداشتم بهم بی احترامی شه یا خر فرض شم . ولی میدونی چیه بازم تو شفاف صحبت کردن یکم دو دل میشم هی میگم پیش خودش میگه من چقدر مهمم و چقد پیگیرمه ‌‌...

دقیقا عزیزم دقیقا حس اعتماد بنفس بهم دادی ممنونم پس کارم درست بوده خداروشکر .  

میدونین چیه این ک میگین ب کسی ک باید بگی چطور رفتار کن و اینا خب مثلا با خودم میگم همه ی آدم ها ک کامل نیستن ما نقص هایی داریم ورابطه هم ینی همین چیزا دیگه از هم یاد بگیریم همو بفهمیم مهم اینه بعد از اون دیگه تکرا نشه 

حالا من میخام با این چالش ها کلنجار برم اگه درست نشد کلا بزارمش کنار .

مقصر مهم نیست، مهم اینه فکر مثبت راجبش داشته باشید و کمتر شک بکنید

بله دقیقا از این ب بعد همین کارو میکنم 🙏ممنونم از راهنماییتون

واد فاک پس چتد نفر دیگه رو دار۷

من که مدرکی ندارم نمیتونم کاری کنم سپردم به خدا 

اگه داره این کارو میکنه خدا خودش از زندگیم حذفش کنه 🥲