2777
2789
عنوان

پسری که همش

202 بازدید | 43 پست

تلگرام انلاینه چیکا  میکنه

حتما با دختر چت میکنه؟

اخه پشت سر هم انلاینه اصلا این همه چت هم ک بگیم غیرطبیعیه. تازه پسریه که زیاد اهل چت نیست

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، طرفتون رو نمیشناسم، ولی ما پسرا درست مثل هر انسانی دلیل نمیشه آنلاین بودنمون حتما با جنس مخالف باشه، من خودم داخل تلگرام کانال گردی میکنم، پست برای دوستام میفرستادم و حتی شده خیلی خیلی کم توی کامنت ها با دختری همکلام بشم!!! واقعا ربطی به چت با دختر نداره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

جدی طبیعیه ؟

اره بابا 

من دوستم از غروب پیام داده آن شدم ولی نیومدم باز کنم جواب بدم

گاهی وقتا آدم رو مودش نیس

من بیشتر میرم کانالا میچرخم اونو بیشتر ترجیح میدم

کسی که یکسره آنلاینه همیشه ب این معنا نیست با خیلی ها همش داره چت میکنه

سکوتِ من، نشانه‌ی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!

سلام، طرفتون رو نمیشناسم، ولی ما پسرا درست مثل هر انسانی دلیل نمیشه آنلاین بودنمون حتما با جنس مخالف ...

واقعا؟ چه جالب . من فک کردم بیست چاری با دختر صحبت میکنه .

راستش خودمم خوب نمیشناسمش فقط میدونم اهل چت زیاد نیست حوصله چت نداره ... ولی عجیب بود ک همش انلاینه

فک کردم تلگرام فقط برای چت هست 

اره بابا من دوستم از غروب پیام داده آن شدم ولی نیومدم باز کنم جواب بدمگاهی وقتا آدم رو مودش نیسمن بی ...

چه جالب اصلا از این دیدگاه بهش نگاه نکردم ممنون که گفتی عزیزم ،، من نباید زود قضاوتش کنم

واقعا؟ چه جالب . من فک کردم بیست چاری با دختر صحبت میکنه .راستش خودمم خوب نمیشناسمش فقط میدونم اهل چ ...

طبیعیه حساسیت شما نشون از دوست داشتن طرفتون هست، ولی مواظب باشید باعث بهم خوردن رابطتون نشه، شبکه ی اجتماعی در کل همینه، بقول کاربر بالایی کسی که بخواد خیانت بکنه آفلاینم باشه اینکارو میکنه ربطی به آنلاین و جنسیت و اخلاق و... نداره و همش به ذات و متعهد بودن طرف برمیگرده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

نگرانش نباش برو بخواب راحت اونکاری نمیکنه بخواد بکنه هم نمیتونی جلوشو بگیری

دقیقا عزیزم حق با توعه الان داشتم بهش فک میکردم که کاری از من برنمیاد و ماه هم پشت ابر نمیمونه . 

برام دعا کن هرچی به صلاحمه بشه😢