2777
2789

بچها یه وقت مریض نشده باشه من باردارم خیلی موقعیتم خطرناکه سرمابخورم کل زندگیم میره رو هوا

به نظرتون برم؟ مهمونی مهمی هم هست مال به دنیا اومدن برادرزادمه (مادرم مهمونیو گرفته)

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک بزن روبوسی نکن نزدیک کسی نشین که ناغله

وای پس نمیرم

اصلا زندگیم عوض میشه

نمیتونم ماسک بزنم خیلی خودمونیه بهشون برمیخوره تازه خودمم ماسک بزنم شوهرمو چیکارکنم؟ 

اتفاقا ممکنه ویروس بیارن

وای

اخه چرا پامیشه میاد مهمونی لااقل سه روز وایسته مطمئن شه بعددد

یه عالمه بچه هم اونجان برادرزادم هنوز یکی دوماهشه تازه

وای پس نمیرماصلا زندگیم عوض میشهنمیتونم ماسک بزنم خیلی خودمونیه بهشون برمیخوره تازه خودمم ماسک بزنم ...

نرو عزیزم اگه راه داره . ویروس جدیده خیلی بده اصلن سگه . منو بچه هام از دیشب گرفتیم داغونیم ها داغووووون

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

برو ماسک بزن بگو بدم ضعیفه ماسک هم بزن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
نرو عزیزم اگه راه داره . ویروس جدیده خیلی بده اصلن سگه . منو بچه هام از دیشب گرفتیم داغونیم ها داغوو ...

پس نمیرم