2777
2789
عنوان

حدودا 4 ماهه پریود نشدم

204 بازدید | 37 پست

دوستان من متاهلم یکماه که از پریودیم گذشت ازمایش دادم منفی بود بازم همین چند روز پیش ازمایش تیتر بتا دادم منفی بود بتام ۱ بود ممکنه بارداری رو نشون نداده باشه ازمایش؟

شاید باورت نشه من سر بارداری اول دوبار آزمایش بتا دادم و سونو دادم با داریم مشخص نشد بی بی نام مثبت ولی اینا منفی پس ب قدرت خدا ایمان داشته باش بهترینها رو برات میزارع و اینکه شایدم مشکلات دیگه داری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ماه گذشت رفتم هیچی نشون نداد بعد سه ماه فهمیدم باردارم

من رفتم سونو گفت پلی کیستیک داری عزیزم یکماه بگذره قطعا نشون میده یا ازمایشگاه معتبری نبوده چون من قبلا حتی دو سه هفته گذشته بود نشون داد عدد بتات چند بود؟

من رفتم سونو گفت پلی کیستیک داری عزیزم یکماه بگذره قطعا نشون میده یا ازمایشگاه معتبری نبوده چون من ق ...

خب دیگ معلومه چرا پریود نمیشی پلی کیستیک باعث دیر پرلود شدن میشه حتی شاید بشه ۶ ماه پریود نشی 

کلا مثلا دوالی سه بار در سال پریود بشی 

من رفتم سونو گفت پلی کیستیک داری عزیزم یکماه بگذره قطعا نشون میده یا ازمایشگاه معتبری نبوده چون من ق ...

منم مثل شما هستم تنبلی تخمدان دارم خودم پریود نمیشم باید آمپول بزنم یا قرص بخورم.

آره الان من خودم باردارم مگه میشه نشی میشی ولی خیلی دیرتز از بقیه

خب طبیعی خودمون باردار میشیم یا با قرص وآمپول؟شما خودتون طبیعی باردار شدین؟در این شرایط مگه تخمک گذاری داریم؟