استارتر همه حرف هامو میتونی از ده صفحه پیش بخونی
من ناراحت شدم که هم جنسم فکر میکنه چون تنبل و طرف نمیشوره به کارا خونه نمیرسه مرتب آشپزی نمیکنه یا دهنش بو میده حقو به شوهرش میده نمیخوام بگم که دلت بسوزه میخوام بگم که آگاه بشی من کسیو میشناسم ده سال افسردگی داره شلخته است و قطعا شما ازون شخص هم خوشگل تری هم بیشتر به زندگیت میرسی البته علاوه بر افسردگیش کلا از اول آشپزی نمیکرد و کار نمیکرد ولی شوهرش عاشقشه غر میزنه گهگداری ولی عاشقشه نه که زن چیز خاصی باشه نه که کاری کرده باشه که شما نکردی نه شوهرش ذاتش اینجوری
اینکه ذات شوهرت بد عزیزدلم اصلا ایراد شما نیست
من راهنمایی کردم الآنم میکنم من حتی وقتی نامزد نداشتم مرتب میرفتم حموم به خودم میرسیدم حتی وقتی تو خونه تنهام به خودم میرسم چون خودم برا خودم مهمم
شما بچه داری به خاطر خودت و بچت به خودت برس خیلیم از خودت کار نکش خونه مرتب باشه ظرفارو بشور غذایی که دوست داری درست کن به خاطر خودت بعد به خاطر همسرت و بچت
راست میگی اینکه خیانت میکنه شما باهاش موندی یا این مسئله ربطی به خیانت نداره رو درست میگی اینا به من مربوط نیست به خودت مربوط بالاخره هرکس زندگیشو بیشتر میشناسه
شما هرچی فکر میکنی ایراد تو خودت حل کن به خودت برس خشگل کن تنبلی بزار کنار تازه سرشم منت بزار براش لوندی کن اگر خدایی نکرده دیدی درست نشد اون موقع به خودت میگی پس ربطی به من نداشت و میتونی بزنی تو سرش این مورد رو
ولی تنبلی رو گذاشتن کنار برا سلامتی خودت خوبه