2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90643 بازدید | 1100 پست
عزیزم اره مرد دلسرد میشه ولی مطمعنم بخاطر خیانت های اون اینجوری شدی

ن گلم راستش چرا دروغ بگم من از اول زندگیمون همین بودم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

باید یه مدت تمام تمرکزتو بذاری رو تمیزیت و هیچ کاری دیگ نکنی دوم اینکه واقعا دنبال این نباشی شوهرت ب ...

آها یعنی فقط و فقط سرم ب کار خودم باشه؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن گلم راستش چرا دروغ بگم من از اول زندگیمون همین بودم

من خیلی شاد و‌ور انرژی بودم بخاطر بی مهری شوهرم الان ذوق هیچی ندارم حتی کار کردن خونه ولی بخاطر بچهام بلند میشم تمیر میکنم اونا گناه دارن ولی دیگه ذوق هیجی ندارم

بنظرتون این رابطه رو میشه احیا کرد خودم امیدی ندارم انگار یه آدم مرده اس ک می‌خوام زندش کنم خسته شدم

یه پارچ آب بیار بذار جلوت سوره یاسینو بخون به هر مبین که رسیدی بگو به نیت افزایش محبت و فوت کن به آب‌.۷تا مبین داره جمعا. بعد سه بار هم سوره مزمل بخون فوت کن به همون آب بدون فاصله. باهاش شربت درست کن هردوتاتون بخورید محبتتون بهم بیشتر میشه فقط اخلاقای بدتونم حتما اوکی کنید. و اینکه یادت باشه آب قرآنی یه قطره هم نباید بره فاضلاب. 

چن روز پیش رفتم بالکنو تمیز کردم بازم گردو خاک گرفته اونوقت همسایه مون هر روز بالکنشو میشوره بهم گفت ...

همسایه رو ول کن اب نیست اصلا نباید بشوری جارو کن بگو من آب هدر نمیدم 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
من خیلی شاد و‌ور انرژی بودم بخاطر بی مهری شوهرم الان ذوق هیچی ندارم حتی کار کردن خونه ولی بخاطر بچها ...

میدونی منم همچین فکری میکردم اما امتحان کردم تازه وقتایی که شوهرم باهام مهربونه و محبت می‌کنه تازه بیشتر لم میدم با خیال راحت میام تو گوشی 😂😂😂

استارتر همه حرف هامو میتونی از ده صفحه پیش بخونی 

من ناراحت شدم که هم جنسم فکر می‌کنه چون تنبل و طرف نمیشوره به کارا خونه نمی‌رسه مرتب آشپزی نمیکنه یا دهنش بو میده حقو به شوهرش میده نمی‌خوام بگم که دلت بسوزه می‌خوام بگم که آگاه بشی من کسیو میشناسم ده سال افسردگی داره شلخته است و قطعا شما ازون شخص هم خوشگل تری هم بیشتر به زندگیت می‌رسی البته علاوه بر افسردگیش کلا از اول آشپزی نمی‌کرد و کار نمی‌کرد ولی شوهرش عاشقشه غر میزنه گهگداری ولی عاشقشه نه که زن چیز خاصی باشه نه که کاری کرده باشه که شما نکردی نه شوهرش ذاتش اینجوری 

اینکه ذات شوهرت بد عزیزدلم اصلا ایراد شما نیست 

من راهنمایی کردم الآنم میکنم من حتی وقتی نامزد نداشتم مرتب میرفتم حموم به خودم میرسیدم حتی وقتی تو خونه تنهام به خودم میرسم چون خودم برا خودم مهمم

شما بچه داری به خاطر خودت و بچت به خودت برس خیلیم از خودت کار نکش خونه مرتب باشه ظرفارو بشور غذایی که دوست داری درست کن به خاطر خودت بعد به خاطر همسرت و بچت 

راست میگی اینکه خیانت می‌کنه شما باهاش موندی یا این مسئله ربطی به خیانت نداره رو درست میگی اینا به من مربوط نیست به خودت مربوط بالاخره هرکس زندگیشو بیشتر می‌شناسه 

شما هرچی فکر می‌کنی ایراد تو خودت حل کن به خودت برس خشگل‌ کن تنبلی بزار کنار تازه سرشم منت بزار براش لوندی کن اگر خدایی نکرده دیدی درست نشد اون موقع به خودت میگی پس ربطی به من نداشت و میتونی بزنی تو سرش این مورد رو 

ولی تنبلی رو گذاشتن کنار برا سلامتی خودت خوبه

درحال ساخت ....:)

آها یعنی فقط و فقط سرم ب کار خودم باشه؟

نه بی محلی نکن 

ولی خیلی به خودت برس ظاهری خیلی

غذاتم همیشه آماده

بخدا قشنگ ساخته میشه رابطتون

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

چون تو شرایطتت هستم نظرمو میگم .خیانت کرده ک غلط کرده ربطی ب تنبلی شما نداره .اما تنبلی مرد رو از خونه دور میکنه و خودت رو افسرده. ببین افسردگی و تنبلی باهم در ارتباطن ادما تنبل و به هم ریخته ک میشن کمی افسرده میشن و آدمای افسرده هم تنبلی میشن .امیدوارم مدام پر انرژی و سرحال باشی و حال روحیت خووب باشه

امروز کلی کار کردم آشپزخونه رو تمیز کردم برق انداختم راه‌پله رو همینطور هالم جارو زدم دوسه بار تا ال ...

خداییش برای شروع و روز اول خیلی کار کردی، آفرین، بهت افتخار میکنیم، خسته نباشی 😙 همین فرمون برو جلو تا معجزه ی ورود انرژی های مثبت به خونت رو خودت ببینی 😍🧿

ازتکنیک 10دقیقه استفاده کن خیلی خیلی خوبه هرروز بگو 10دقیقه بلندشم فلان کارو بکنم بعد یهو میبینی 2ساعت شده وتواصلا متوجه نشدی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
شرمنده تورو خدا من فکردم بامن بودی خیلی ناراحت شدم تازه میخواستم نی نی یار تگ کنم بگم ایپی هامونو بر ...

نه عزیزم من فهمیدم حتی کامنت های قبلی رو نخوندی و متوجه نشدی فهمیدم ولی خب منم عصبانی شدم 

حقم داری 

ولی یه چیزی بگم اگر میخوای مسئله خیانت رو کسی نیاره وسط همچین بحثی خودت تو تاپیک ننویس حتی قبل خیانتاش 

و اینکه امضا هم زدی جلب توجه می‌کنه همه از سر خیرخواهی و ضربه نخوردن به هم جنسشون اون موضوع رو میچسبن بقیه رو ول میکنن

درحال ساخت ....:)

اسی احساس پوچی نداری ازصبح هیچ کاری نمیکنی ظرف نمیشوری جارو نمیکنی غذا نمیپذی اینا کمترین کاریه زنه هرچقد تنبل و بی سلیقه اعصابت خرد نمیشه یعنی عارت نمیاد؟؟؟