2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90772 بازدید | 1100 پست
دلیل بر خیانت نمیشهاما دلیل بر دلزدگی و نارضایتی که همون پیش زمینه خیانته میشه

اره گلم منم منظورم همین بود دلیل خیانت نمیشه اما باعث دلسردی میشه

و دلسردی ام یکی از دلایل خیانت وگرنه آدم اگه زنشو دوس داشته باشه که خیانت نمیکنه صدرصد دلسرده و بی علاقه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

پیشنهاد من اینه یه برنامه ای تو تایم صبح برا خودت جور کن. مثلا یه باشگاهی یه کلاسی گعده ای چیزی ۹ تا ۱۰

شوهرت میبینه یه تکونی به خودت دادی.

خودتم خسته میشی افسردگی میگیری اینجوری بعد یمدت

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو خونه ی مادرتم هیچ کاری نمیکنیو طلبکاری🙁🙁🙁🙁من تاپیک پربازدیدت رو یادمهاتقد تنبلی خوب نیست . ...

😂😂😂😂 بابامم همش میگه چطور برا گوشیت وقت داری آها بخاطر اینه ک زحمتی نداره دراز می‌کشی سر می‌کنی تو گوشیت 

واقعا من خودمم از خودم خسته شدم🥲💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وقتی تو رو نمی‌خواست پس باید جذبش میکردی نه اینکه دورشکنی منم تا ظهر می‌خوابیدم قبلنا ولی صبح بیدار شدن خیلی حال خوبی داره ساعتتو کم کم بیار پایین اول 11بعد 10دیگه 9بلند شو کارتو کن 

نه حق خیانت نداره

عزیزم من نپرسیدم حق داشته خیانت کنه یا نه گفتم کثیفیو شلختگی یه زن و خونه اش باعث دلسردی مرد میشه یا نه ک اکثرا همه گفتن اره میشه

خب تو خونه ی مادرتم هیچ کاری نمیکنیو طلبکاری🙁🙁🙁🙁من تاپیک پربازدیدت رو یادمهاتقد تنبلی خوب نیست . ...

من فقط کامنت شمارو خوندم. موافقم باهات و مد شده همه میگن افسردگی گرفتی ویتامینت کمه. اما مشکل چیز دیگس

parasoo1989@
عزیزم من نپرسیدم حق داشته خیانت کنه یا نه گفتم کثیفیو شلختگی یه زن و خونه اش باعث دلسردی مرد میشه یا ...

اره منم جوابتو بدم. اره عزیز میشه. اشنای نزدیک من سر همینا زنشو داره طلاق میده ی زن‌دیگه ام گرفته.

parasoo1989@
پس شوهر منم تنبلی کنه نره سرکار حق دارم بهش خیانت کنم؟؟

از شوهرت خسته نشدی از تنبلیش از بی مسولیتیش؟؟؟🙄🙄🙄 من نپرسیدم حق داره خیانت کنه یا نه گفتم ی مرد از زنی ک کثیفو شلخته اس خونشم همیشه نامرتب و کثیف از این زن دلسرد نمیشع؟؟؟

با عرض پوزش گوه خورده 

زن عموی منو ببینی تنبل گازش پره روغن خونه کثیف بهم ریخته ولی عموم مثل پروانه دورش میچرخه به تمیزی نیست به ذاته

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

😂😂😂😂 بابامم همش میگه چطور برا گوشیت وقت داری آها بخاطر اینه ک زحمتی نداره دراز می‌کشی سر می‌کنی ...

متاسفانه تو درست نمیشی....😐😂

۵۰ سالتم که بشه سرت توگوشیه

دیدم که میگم😄😄😄

یعنی بهش صبحانه هم ندادی ؟؟؟🤕

ببین بخدا باردارم

جفتم پایینه هماتوم دارم استراحت مطلقی ام

حالم بده تهوع دارم ،

باز با این حال صبح زود بلند شدم

خونرو مرتب کردم ، میزه تی وی رو تمیز کردم

گرد گیری کردم

ناهار فسنجون بار گذاشتم . 

لباسای شوهرمو اتو کردم گذاشتم توکمدش

الان باید برم سالاد و برنج درست کنم فقط

همیشه خونم تمیز و مرتبه🌼🌼

حتی اگه درحال مرگ باشم باید نظم داشته باشه

چطوری میتونی آخه ؟ خودت حالت بد نمیشه؟

من فقط کامنت شمارو خوندم. موافقم باهات و مد شده همه میگن افسردگی گرفتی ویتامینت کمه. اما مشکل چیز دی ...

اره بابا من خودم می‌دونم چمه😂😂😂 اینایی هم ک میگپ افسردگی گرفتی ویتامینت کمه بخاطر این فاز فمینیستی هست ک گرفتن من از روزی ک یادمع تنبل نبودم تنها چیزی ک توش زرنگ بودم درس خوندن بود اونم چون باهوش بودم و مغزم خوب کار میکرد یبار درسیو میخوندم سریع یاد می‌گرفتم وگرنه حوصله خرخونی هم نداشتم😂😂😂 من تنبلم و به این رویه متاسفانه عادت کردم و سعی میکنم دیگه تحت تاثیر حرفای فمنیستی نی نی سایت قرار نگیرم و آدم شم بخاطر آبروی خودم و بخاطر زندگی دخترم نمیخوام مثه من بشه💔🥲

از شوهرت خسته نشدی از تنبلیش از بی مسولیتیش؟؟؟🙄🙄🙄 من نپرسیدم حق داره خیانت کنه یا نه گفتم ی مرد ا ...

بله میشه 

من زنداییم خیلی چرکو بود و بارها بهش گفتیم ی فکر اساسی کن برا خودت و زندگیت ؛نکرد ؛آخرش داییم رفت زن گرفت 

الان دوتا زن داره ولی بیشتر پیشه کوچیکه س 

زن کوچیکه خانم کدبانو تر وتمیز و مهمان نواز خونه ش مثل گل میمونه  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

با عرض پوزش گوه خورده زن عموی منو ببینی تنبل گازش پره روغن خونه کثیف بهم ریخته ولی عموم مثل پروانه د ...

عموت حتما خودش کثیفه تمیزی براش مهم نیست ازین مردا زیاد دیدم

شوهر من به شدت تمیزه کلا خانوادگی تمیزن تو محیط تمیز بزرگ شده عادت ب کثیفی نداره