2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90795 بازدید | 1100 پست
😐😐😐😐 من هیچ کاری نمیکنم هیچ کاری!!! اما زانوهام درد می‌کنه هنوزم ۲۲ سالمه!!! دستام درد می‌کنه 😂 ...

عزیرم من فکر میکنم شما انقد شوهرتو دوس داری که ترجیح میدی خودتو مقسر کنی ولی کسی به شوهرت توهین نکنه

در کل با حرفات موافقم واقعا تو اگه روزی دو ساعت وقت بزاری خونت همیشه مرتبه

الان ماشین لباسشویی هست دیگه میتونی هر دو ماه پتو هاتو بندازی بشوره برات فقط زحمت پهن کردنش گردن شماست

خودت خیلی خانم اگاه و فهمیده ای هستی فقط باید همت کنی و بخاطر زندگیت دست به کار بشی

اصلا به خاطر  شوهرت نه بخاطر اینکه حال خودت خوب بشه پاشو زندگیتو از نو بساز

زندگی خیلی کوتاه نزار وقتی چند سال دیگه  به گذشته فکر میکنی یه دنیا پشیمونی و حسرت توی دلت بمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب حق ب جانبم هستی حقو ب خودت میدیمعلومه حق با شوهرته و ب نظرم خیانتش دلیل داره و بهش حق میدم

بازم حق خیانت کردن نداشت زنشو داشت طلاق میداد با اصرار برش گردوند وقتی زنش تغییر نکرد میتونست دوباره اقدام کنه به طلاق با این منطق اگه هر زنی خیانت کرد هیچکس حق نداره زن رو مقصر بدونه چون ممکن شوهرش بد بوده که زنه خیانت کرد

ضمنا عزیزم بالاتر نشد جواب بدم ولی بهم گفتی با این تفکر فردای ازدواج خونه بابامم. مردی که منو بخاطر ظرف شستن بخواد حتی نمیخوام قبولش کنم چه برسه بخواد شوهرم بشه‌. با این قوانین علیه زن تو مملکت هم قصد ازدواج ندارم. من خواهرانه و بی طرف جواب دادم چون انسانیش همینه که آدمها تو کارا به هم کمک کنن. حالا هرطور صلاح میدونی. بنده به شما توهین نکردم ولی با توهین جواب دادی. روز خوش. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

من خیلی مرتبم همیشه خونم تمیزه،،شاغلم هستم 

ولی شوهرم خیلی وسواسیه،اگه یه روز وقت کم بیارم وکمتربه خونه برسم دعوا میشه وحالا بدیش به اینه که خودش بنگاهیه وشب وروز لم داده توخونه

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

خیانت که توجیحی ندارهاما چه زن چه مرد از ادم شلخته و بی نظم بدشون میاد و باعث دلسردی میشه.پاشو خواهر ...

عزیزم ممنون 

اما منم درباره خیانت سوال نکردم 

ولی خب ب قول شما شلختگی من باعث دلسردی شده

و دلسردی یکی از اصلی ترین دلیل خیانته 

اگه آدمی همسرشو دوس داشته باشه خیانت نمیکنه 

این خیانتش هم فکر میکنم عادت شده براش 

چون من ی بار به مدت یکسال قهر کردم و قصدم طلاق بود مهریه اجرا گذاشتم بارها اومد دنبالم برنگشتم و فقط تو دادگاه همو میدیدیم 

اون مدت افتاده بود تو خط کثافتکاری 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

متاسفانه شلخته و کثیفم🥲 خوابمم تا لنگ ظهره ها تا لنگ ظهر صبحانه ام بش نمیدم

عزیزم تا حالا هم خوب مردی بوده که توی خونه نگهت داشته چون تمیزی خودش برای زندگی شوق و ذوق میاره و برعکس تنبلی و شلختگی دلسردی و دلزدگی میاره روی خودت کار کن انشالله که شوهرت کم کم درست میشه البته انتظار نداشته باشید توی چند ماه این اتفاق بیافته صبور باش و درست ادامه بده همه چی درست میشه 

عزیزم همه چیز تو زندگی تاثیر داره ظاهر تمیز، پول خرج کردن ،محبت زبانی و رفتاری ،احترام ،خونه زندگی مرتب برای دو طرف، مسله اینه اینا دلیل و توجیه برای خیانت نیست ولی خب دلسردی میاره ،من انقدر مشکلات تو زندگیم با شوهرم دارم بشمارم  ته نداره ولی اهل خیانت نیستم و شوهرم از چشمم افتاده حتی کارای خوبشم برام ارزش قبلو نداره دیکه ازش دل زده ام فقط به جدایی فکر میکنم نه به خیانت،شوهر شما خودشم مشکل داره صد در صد این مسایل شمارم بهانه کرده متاسفانه!!  زتایی میشناسم ده ساله یه فرش خونه رو نشستن ولی شوهره  چپ به زن دیگه نگاه نکرده ... بهانه زیاده برای ادم نا اهل... ولی تو برای خودت چه تو این زندگی بمونی چه بری برو دنبال حل این مسله  خوابیدن و بی نطمی و اینات حتما که بعدا مشکل نخوری

راحت باش. تو که حرف هیچکسو قبول نداری ولی پیر که شدی و خدای ناکرده عین مادرا آرتروز دست و پا و گردن ...

شما از معنی فمینیست فقط یه چی فهمیدی ، فمینیست یعنی ، دوتا زوج در همه ی امورات زندگی ، حق برابری داشته باشند ، و همه چی بینشون مساوی باشه ، یعنی دیگه فقط وظیفه ی شوهر نیست که خرج خانواده رو بده و اتفاقا شما هم باید به اندازه نصف خرج خانواده ، بری بیرون کار کنی ، و تو خرید همه ی چیز ها شما باید نصف هزینه شو پرداخت کنی و شوهرتون هم نصفشو ، در این صورت شستن ظرفها و کارهای خونه هم بینتون تقسیم میشه ، ( ولی متاسفانه خانوم های ایرانی فکر میکنن فمینیست یعنی هچی وظیفه ی اونا نیست و مرد باید همه کارهارو انجام بده)

ضمنا عزیزم بالاتر نشد جواب بدم ولی بهم گفتی با این تفکر فردای ازدواج خونه بابامم. مردی که منو بخاطر ...

تو خودت یه مردو برای چی میخوای؟؟؟؟ میشه اینو جواب بدی 

اگه اون مرد پول در نیاره و خرجتو نده و نیازهای جنسی و روحیتم برطرف نکنه و یه جنازه باشه تو خونه و سرش تو گوشی باشه این مردو دقیقاً برای چیش میخوای؟

قبول کن که داری اشتباه می‌کنی

زنو مرد مکمل همدیگه هستن با این دشمنی هایی ک شما درست کردید معلومه که زندگیا دوام نمیاره اصلا

بعضی مردا زن ستیزن و علیه زنا 

امثال شماها ام علیه مردا

این وسط فقط ما بی طرفایم ک بیشتر از همه ضربه میخوریم شاید یکی از ماها گیر شماها بیوفته باید بدبخت دو عالم بشه🙄

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ضمنا عزیزم بالاتر نشد جواب بدم ولی بهم گفتی با این تفکر فردای ازدواج خونه بابامم. مردی که منو بخاطر ...

درضمن اگه باعث رنجیدن خاطرت شدم خییییلی عذر می‌خوام عزیزم بخدا یه لحظه گذشته خودم اومد جلو چشمم ک مثه تو فقط میگفتم زن باید بخوره و بخوابه زن وظیفه ای نداره اینجوری گند زدم تو همه چی الان ب بچه دو ساله ام یبار صبحانه ندادم بنظرت کار خوبی میکنم ؟ خونمو گند برداشته کار خوبی میکنم؟؟ فکر کن شوهرم بخواد کمک هم بکنه بنظرت با وجود شغل خودش ک خسته و کوفته میاد فوقش بتونه ی سفره جمع کنه یا هالو جمعو جور کنه یا یبارم ظرف بشوره بقیه ساعتای روز چی؟ یعنی غذا ام اون. بپذه؟ هرچند یه هفته اس من غذا نپختم از بیرون گرفتیم دیگه حالمم بهم میخوره از غذای بیرون انقد خوردم

من زن عادی نیستم که از شوهرم انتظار کمک داشته باشم بگم حداقل سفره رو جمع کنه یا یبار ظرف بشوره من همیشه خدا ظرفامو بعد سه چهار روز ک بوی گندشون در میومد میشستم بقیه خونمم که افتضاحه بزار نگم حالت بد میشه

روزت خوش