2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90768 بازدید | 1100 پست

اگه اینجا بودی به زور ساعت ۶ـ۷ صبح می بردمت پیاده روی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
نه ببین مردی ک واقعا عاشق زنش باشه اینجوری دلسرد نمیشه ولی خب شمام سعی کن بیشتر به خونه زندگی و خودت ...

مردا تا یک جایی راه میان ،بعد خسته میشن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینجا بودی به زور ساعت ۶ـ۷ صبح می بردمت پیاده روی

واقعا دمت گرم این ساعت میری پیاده روی😍

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم باتوجه تاپیکات همسرت تورو نمیخوات زلیخام بشی نمیخوات زنه مطلقه خیانت کرده بهت مقروره خودشیفت ...

منم تاپیکاشو خوندم شماهم خوندی من چ برداشتی کردم شما چ برداشتی کردی اتفاقا شوهرشون تلاششونو برای درست کردن وضعیت کردن ولی دیدن نتیجه نداده نا امید شدن حالا استاتر باید قدم برداره به سمتش

متاسفانه شلخته و کثیفم🥲 خوابمم تا لنگ ظهره ها تا لنگ ظهر صبحانه ام بش نمیدم

ببین کم خونی نداری

آمپول نوروبیون بزن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

چک کن طبع ات سرد و تر نباشه، یا همون بلغم ..

اگه بود سرد و تر کمتر مصرف کن ، گرمیجات بیشتر .. سردیجات آدم کند می‌کنه ، گرمیجات فرز 

خریت دیگه خریت

بخدا من حالت تهوع دارم خستمه مث چی تازه ۶ هفتمه 

اشپزخونه ندارم باید بیرون ظرفامو بشورم ساعت ۶ تو این هوای گرم شستم خونه رو تمیز کردم تازه هم رفتم دوش گرفتم ارایش کردم‌لباس تمیز پوشیدم اومدم نشستم نکن خاهر من نکن شوهرتو از دس میدی بخدا 

مردا خیلی ب تمیزی زن اهمیت میدن 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

واقعا دمت گرم این ساعت میری پیاده روی😍

اگه کلاس و جلسه و..نرم و نداشته باشم معمولا میرم ، یا صبح یا عصر، قبلا مرتب هر روز یک ساعت و نیم پیاده روی میرفتم . 

پیاده روی هم معمولا زمانی برو که هوا یک مقدار آفتابه که ویتامین د آفتاب بگیری 

من ب شوهرت حق میدم حتی زن بگیره اخه این میاد ن نهار ن صبحونه باشه سنگ میخوره اخه چرا فک میکنید مردا ...

سنگ میخوره   

والا نمی‌دونم چرا شلختگی وتنبلی وبی مسولیتی و یه موجود بدرد نخوربودنشون رو چرا به ازدواج سنتی ربط می ...

دقیقا، خیلی حرف زشتیه به همجنست که ازدواجای سنتی به خاطر کار کردنت تو خونه میگیرنت!!! 

مگه زن کارگر خونه ست، اونی غیر سنتی هم ازدواج میکنه فقط عشق و حال نیست که اگه تو خونه تنبل و شلخته باشه شوهرشو دلسرد میکنه 

هیچ ربطی واقعا له این قضیه نداره 

من نمیگم مقصر ۱۰۰ درصد تویی

ولی اگه تو ۸۰درصد مقصری همسرت ۲۰ درصد تقصیر داره

مخصوصا اگه دنبال درمان شما نبوده....

بعدشم معلومه سن پایین شوهر کردی،از اول خیلی خانوم و خونه دار نبودی

همین چرخه ی معیوب ادامه پیدا کرد تا بچه  رو هم اضافه کردین

اگه تنبلیت در حدی هست که حموم نمیری و بو میگیری،خب هر جنبنده ای از شما زده میشه!

بنظرم خودت هم با شوهرت برو مشاور،انگار افسرده ای

من خودم خیلی دختر تمیزیم،مثلا هر روز دوش میگیرم،برا موهام سرم میخرم،برا لباسام هم از شوینده ی خوب و نرم کننده استفاده میکنم

برا همین همیشه بوی خوب میدم

چن بار با پارتنرمم بیرون رفتم همش میگفت

در حدی که گفت چی میزنی به لباسات

شلخته و بهم ریخته هستم ولی تنبل نیستم 

اینکه گفتی ظرفا رو چند روز میزاری یعنی بو میگیره خونه،والا قابل تحمل نیست

اگه اهل مجازی هستی سعی کن اینستاتو پاک کنی،چون خیلی وقت میگیره تهشم حس دلسردی و پژمردگی داری

دلتنگ آواز قو🦢