2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90789 بازدید | 1100 پست
تازه از این بدترم کردم میخای برا توام بگم😂 وای بخدا این خنده بی عاریه

من ب شوهرت حق میدم حتی زن بگیره اخه این میاد ن نهار ن صبحونه باشه سنگ میخوره اخه چرا فک میکنید مردا سنگ هستن

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😖😖😖 وای پس برات نمیگم‌ دیگه چه کارا کردم پشمات میمونه خودت می‌ریزی نمیگم

تا الانمص همه چیم ریخت بماند پشمام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا چقد خوشم میاد از اینجور زنایی😍 اونوقت من با ۲۲ سال سن نمیتونم از جام پاشم ب بچه دو سالو نیمم ...

ساعت ۱۲نیم بیدار مشم شوهرم ۱نیم میاد خونمو زود تمیز میکنم تا شوهرم بیاد نهار اماده س منم ب خودم رسیدم بخدا کار خونه ۱ساعت بیشتر نی من با یک ساعت خونه رو تمیز میکنم نهار میپزم ب خودمم میرسم دخترمو هم تمیز میکنم باردار هم‌هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سلام آفرین واقعا آفرین به ارادت خیلی زودتر از اونیکه فکرشو بکنی این عارضه ازت دور میشه واسه همیشه ان شا الله همین که به فکری و شروع کردی ینی ۶۰ درصد راهو رفتی و اینکه واقعا شوهرت دوست داره و آدم بدی نیست و ظاهرا خیلی کمکت کرده متوجه اشتباهت بشی و نشدی و دیگه قید همه چیو زده و احتمالا خیانت هم در حد چت بوده باشه تا شاید تلنگری باشه به زندگیت و اینکه مردا زود جا میزنن تو همچین شرایطی ولی خب کار خوبی نکرده و خدا دوست داشته که یه ناز دختر بهت داده که الان ورق زندگیت داره به دست اون برمیگرده و حس مادرانت داره زندگیتو نجات میده بخدا میسپارمتون.

سلام عزیزم خیانت هیچ دلیل موجهی نداره این هول بودنش ربطی ب شما نداره،برا خیلیا پیش میاد ک کارا دیر انجام بشه هیچ مشکلی هم نداره آدم خسته میشه از کار کردن خودتو ناراحت نکن کم کم برو جلو سنت هم کمه ب خودت سخت نگیر

من ب شوهرت حق میدم حتی زن بگیره اخه این میاد ن نهار ن صبحونه باشه سنگ میخوره اخه چرا فک میکنید مردا ...

خریت دیگه خریت

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بوی بد دهان ک بخدا دست خودم نبود مسواک میزدم اون موقع نمی‌دونستم دلیل اصلیشو خدا هرچی دکتر بیسواد و ...

انقدرم خودتو مقصر نبین 

بالاخره همه اشتباه دارن 

همه ایراد دارن 

ببخشیدا یعنی هیچ وقت نشده همسرت بوی عرق بده؟ 

بوی دهانتم که درست شده دیگه شما به خودت زندگیت برس به این فکر نکن که همسرت بهت جذب بشه خود به خود میاد سمتت وقتی تغییر کنی که البته برای خودت خوبه به اون کاری نداشته باش

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود همین ها رو میگفت با اون اشتباه گرفتم شما رو فقط میگفت شوهرم به خاطر تنبلی و شلختگی میگه برو شهرستان ازم خسته شده 

مردی خوب تو هر شرایطتی خودشو حفظ میکنه. توام قطعا کم گذاشتی براش ولی این دلیل خیانت نیست. دلیل خیانت فقط و فقط ناپاک بودن بنیان شخصه. شوهرت هم یه ایرادی از تو پیدا کرده داره خودشو منزه میکنه

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

پس دلیل سرد شدنش چیه؟؟؟ شوهر من ک از اول خیانتکار نبود حتی بدترین رفتارارو از من دید بدترین ویژگی ها ...

شاید اونم از خودش بدش میاد بخاطر کارش و از شما بدش بخاطر این میاد که وقتی تلاش کرده حتی پیشنهاد مشاور داده با اینکه خودش هی می‌گفته طلاق ولی درواقع داشته میترسوندتت وقتی دیده تصمیم گرفتی پیشنهاد مشاوره داده چندین بار اومده دنبالت نرفتی رفته دنبال خیانت و این خیانت باعث و بازیشو تو میدونه وگرنه ذاتا حس میکنم آدم بدی نیس واسه همین شاید مثلا میگه با خودش من اهل خیانت و اینا نبودم کارای خانومم و رفتاراش باعث شد و ازت بدش میاد

خریت دیگه خریت

عزیزم باتوجه تاپیکات  همسرت تورو نمیخوات زلیخام بشی نمیخوات زنه مطلقه خیانت کرده بهت  مقروره خودشیفتس  هرچقدر  بالاتر میره خودخواه تر میشه کلا باهات بدرفتار میکنه بعد با ۲۲سال  میخوای پاش بمونی میگی عاشقشی  اخه چرا تمام عمرتو برای مردی که حتی خودت گفتی اندازه نوک خودکارم برات وقت نمیزاره یا پی دوست دختربازیاشه یا پی رفیق بازیاش یا خانوادش تو فقط ابزاری اصلا تو انجا نقش برده داری تاهمسر انقدر خودتو بی ارزش نکن  مگه زنه ۸۰ساله ای والا زنایی ۸۰ سال انقدر پیش مرداشون مقام دارن نمیخوام ناراحتت کنم اگه خواستی تغییر کنی از تنبلی بیای بیرون فقط به خاطره خودت و اینکه تو ارزشمندی نه برای همسرت که  اصلا تو انگار براش وجود خارجی نداری 

آهان یعنی غیرسنتی میخا زنو بزارن دکور نگاش کنن؟؟؟

دمت گرم😂😂نمیدونم چه گاردیه نسبت به ازدواج سنتی

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

بله زده میشه 

ویتامین د و کم‌خونی چک کنید .

صبح زود کلاس یا باشگاه یا پیاده روی برید هم خواب تنظیم میشه و هم پرانرژی با حوصله می‌شید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...