2777
2789
عنوان

خانوما حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 90772 بازدید | 1100 پست
استارتر جان از دیروز تا امروز تغیری هم ایجاد کردی ؟

اره عزیزم 

امروز با اینکه کل دیشبو بیدار بودم ساعت ۹ نیم با شوهرم بیدار شدم صبحانه بهش دادم خودمم برا اولین بار خوردم بعد رفتم راه‌پله رو جارو زدم و گرد گیری کردم بعد اومد ناهار پختم همه آشپزخونه رو تمیز و چربی زدایی کردم 

الانم جاروی هال رو زدم دارم شام درست میکنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سعی کردم چیزی نگم ولی استاتر خودت متاسفانه زندگی خودتو خراب کردی و حتی نمیخوای درستش کنی رفتم ب تاپیک های قبلیت سر زدم حتی الانم که میخوای درست بشی بخاطر بچته نه شوهرت ولی من مطمئنم شوهرتو میتونی با سیاست رام خودت کنی چون واقعا و عمیقا به ی زن تو زندگیش نیاز داره خودت تاسفانه باعث شدی بهت خیانت کنه شوهرت مهر طلب بوده ورزشکار بوده تمیز بوده و و از زنشم این توقع رو داشته دقت کنی رفته سمت زنایی که به خودشون میرسیدن ن برای بچت بلکه برای شوهرت تغییر بکن برو باشگاه برو ارایشگاه به خودت برس ب زندگیت ب خونت مرتبش کن حتی اگه نمیتونی خدمتکار بگیر تمیز کنه برات بعد کم کم ب شوهرت توجه کن وقتی ببینه برای خودت داری ارزش قائل میشی اونم میاد سمتت من مطمئنم خیانت کردن تو ذاتش نیست فقط چون از طرف تو چیزی ندیده رفته سمت زنای دیگه حتی اینکه بهت میگفته طلاق بگیریم بخاطر این بوده نمیخواسته خیانت کنه بهت 

ازت فقط میخوام که بخاطر خودت و شوهرت تغییر کن زندگیت از این رو یه اون رو میشه شوهرت بخاطر رفتارای خودت ازت دلزده و دلسرد شده اول خودتو بعد اونو به زندگی برگردون بعد میبینی برای بچتم هم چیز خوب شده

مگه من گفتم خیانت ربط داره یا نه!؟ آیا درمورد خیانت ازتون سوال کردم؟؟؟چرا بجای تمرکز روی موضوع اصلی ...

تو گفتید شوهر آشغالتون گفته به خاطر تنبلیتون ازتون زده شده 

تو  گفتید از اول هم دوستتون نداشته حتی قبل از خیانت کار شدنش 

من فقط گفتم این دلیل تنبلی تو  نمیتونه باعث رفتار شوهرت باشه 

حالا اگه موضوع اصلی رو متوجه نشدم شرمنده فقط فکر کردم توی متنی که برای تو نوشتم از تو دفاع کردم 

اصلا هر چی تو بگی  

وای خب وقتی سنتی بودین اونا به عنوان کار کردن زن میگیرن بیشتر

ربطی به سنتی و غیر سنتی نداره وظایف باید تقسیم بشه 

اگه خانم بیرون کار کنه آقا باید تو کارای منزل کمک کنه و گرنه به نظر من وظیفه خانم هست چون مسولیت رو دوش یه نفر بیوفته زندگی واقعا خسته کننده میشه

اره عزیزم امروز با اینکه کل دیشبو بیدار بودم ساعت ۹ نیم با شوهرم بیدار شدم صبحانه بهش دادم خودمم برا ...

احسنت بهت 

برای فردا زوتر از شوهرت بیدار شو

قبل خاب حموم کن یعالمه بادی اسپلش رو خودت خالی کن لباس خوشکلم بپوش

حتی اگ کتاب خون نیستی چنتا کتاب بخر بزار جلو چشم ینی داری مطالعه میکنیشون 

امروز تمیز کاری کلی کردی فردا برو رو جزییات پله تو تمیز کردی فردا برق بنداز 

دوتا گلدون خوشکل بزار 

هر چیزی که روحیه تو میبره بالا 

خانوما اینم بگم ته دلم بود🥲 چون جز شما کسیو ندارم به کی بگم به خانوادم حالشون خرابتر شه؟شوهر من پار ...

اون زنه خودکشی کرد فوت شد؟؟

شوهرت باهاش رابطش تموم کرد؟

خدایا شکرت

اره عزیزم امروز با اینکه کل دیشبو بیدار بودم ساعت ۹ نیم با شوهرم بیدار شدم صبحانه بهش دادم خودمم برا ...

عزیزم بعد لباسای همسرت بدون اینکه بگه نگاه کن یکی یکی کدوما بو میذن همه رو بشور هروز نذار خودش بگه 

اگ کشوی لباس زیر داره مرتب منظم براش بچین 

مردا ب جزییات توجه میکنن 

منظورم این نیس بخاطر اون اینکارا رو کنی بخاطر بالا بردن شان و احترام  خودت و اینکه روت یه حساب دیگه باز کنن

والا من خودم از قبل ازدواج با شوهرم ارتباطی نداشتم فامیلم هستیم اما بعد نامزدی چنان عاشقش شدم ک هروق ...

خودتو سرزنش نکن 

اون مرد به جای اینکه کمک حال تو باشه و بهت ارزش بده برا کنار گذاشتن بی هدفی و تنبلی تازه خیانت کرد و تو سرت زد که تنبلی 

اصلا شاید رفتارای اون باعث این کار بوده

همسر من اینطوره که اگر من ناهار درست کنم قطعا یا باید ظرف بشوره یا سفره جمع کنه 

کلفتی که نیست بپز، بشور، بساب

مگه ما رباتیم معلومه یه روز انرژی داریم یه روز نه

پس نیازی نیست خودتو اذیت کنی بار دیگه ازت خورده گرفت چهارتا ایراد ازش بگیر و بگو هرکسی یه مدله من چیزی نمیگم چون مثه تو سرکوبگر و سرزنشگر نیستم 

آقا خیانت کرده دلیلم میاره

چقد ساده ای تو دخترررر

بهش اویزون نشو چون تجربه من میگه اینجور مردا هر چی بیشتر دسته بالا بگیری و ایراد بگیری وکمتر محبت کتی بیشتر بهت میچسبن و مطابق میلت رفتار میکنن 

وصل به یه مو

خیانت بحثش جداست ، هیچ توجیحی نداره ، 

اما بله خودم دیدم که طرف از تنبلی زنش به ستوه اومده واقعا پدرش درومده و البته زندگی زنشو هم زهرمارش کرده🤦

آزادگان کل جهان ، فکری به حال تربیت اقوام برده دار کنید... 

من خیلی سعی کردم چیزی نگم ولی استاتر خودت متاسفانه زندگی خودتو خراب کردی و حتی نمیخوای درستش کنی رفت ...

ممنونم ازت عزیز دلم ک وقت گذاشتی بخاطر من😍❤️ این خیلی برام با ارزشه و از خدا می‌خوام بخاطر این‌همه مهربونیت و هم نوع دوستیت همیشه بهترینها رو تو زندگیت داشته باشی و هیچوقت غم نداشته باشی 

چشم هرچی که گفتی انجام میدم اما نمی‌دونم چه سیاست هایی بکار بگیرم برا جذب شوهرم 

هرچند من خیلی شوهرمو میشناسم مثه کف دستم و خیلی وقتا گولش میزنم و کلا برا سیاست هایی دیگه استادم جز سیاست جذب شوهر 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

وای خب وقتی سنتی بودین اونا به عنوان کار کردن زن میگیرن بیشتر

چه ربطی داره توروخدا😕

ماها که سنتی نبودیم باید کار نکنیم‌توی خونه؟

شوهر منم بدش از بی نظمی میاد و بهم‌تذکر میده سنتی هم نبودیم

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

خودتو سرزنش نکن اون مرد به جای اینکه کمک حال تو باشه و بهت ارزش بده برا کنار گذاشتن بی هدفی و تنبلی ...

عزیزم همه حرفات متین و مورد احترام اما نمیشه راجع ب همه یه جور نظر داد من خودم الان میفهمم چی به چیه چون ب عمق قضیه رفتم حالا ب هر دلیلی نخواسته بمن کمک کنه الان اما قبلا چرا بارها و بارها خواسته ک من عوض بشم نشدم 

خیانتش بجای خود اما خب اونم از همون اول بد نبوده من فقط خواستم اینجا کسی نگه چقد این زن خودخواهه 

من زنی نبودم ک باید باشم همه اون چیزی ک تو زندگی و گذشته من بوده رو نگفتم 

البته برا بعضی از کاربرا گفتم دیگه حوصله ندارم بگم برا شما اگه خواستی برو بخون

ممنون ازت موفق باشی