2777
2789

همسرمن محل کارش روستاس،،خونه مادرشوهرمم روستاس من پانزده سال پیش اومدخواستگارهم خودم هم پدرومادرم ،،توبزرگای مجلس موقع نامزدی گفتم روستانمیام برازندگی وایشون موافقت کردتوعقدنامه هم تعهددادبعدشیش ماه ازدواجمون گذشت شروع کردازرفت وآمداعتراض کردن تاالان همچنان هی به شکل های مختلف که  چون نرفتم به قول خودش منوتنبیه کرده،میگه پشیونه گفته شهرزندگی میکنه مثلاامروزفحش میدادبه تمام کسایی که توشهرتوخونه های کوچیک زندگی میکنن میگفت زندگیشون فلانه حرف رکیک وزشت،،خلاصه نشون میده که نمیتونه توشهرزندگی کنه سختشه من دیگه واقعابریدم دوتابچه هم دارم،،روستاشونم نمیتونم برم واقعانمیتونم حتی تابستوناآب نداره😥😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بست و محکم بشین سر زندگیت، هیچکاری نمیتونه بکنه، اگه اعتراض کرد بگو میرفتی از روستاتون دختر میگرفتی، الان همه ازدواج میکنن میان شهر، من ازدواج کردم که روستا برم؟؟؟؟ بگو اون موقع تعهد دادی و منم رو حساب تعهدت زنت شدم وگرنه من آدم روستا نیستم، اصلا شل نشی ها، بگو من خونه زندگیم اینجاس، آینده ی بچه هام اینجاس، درس، مدرسه انواع کلاس و... اینجا پیشرفت خاهند کرد نه تو روستا، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوش دادن به وعده های اقایون وقتی خرشون از پل نگذشته حماقت محضه خودم یکی از اون احمقام

😔

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بست و محکم بشین سر زندگیت، هیچکاری نمیتونه بکنه، اگه اعتراض کرد بگو میرفتی از روستاتون دختر میگرفتی، ...

من خونه مادربزرگامم روستانبوده

بست و محکم بشین سر زندگیت، هیچکاری نمیتونه بکنه، اگه اعتراض کرد بگو میرفتی از روستاتون دختر میگرفتی، ...

عزیزم چقدرحرفای دلموزدی

گوش دادن به وعده های اقایون وقتی خرشون از پل نگذشته حماقت محضه خودم یکی از اون احمقام

اگه دوسداری بگوتوهم

😥😥

چون تکرار داشته گذشت کردی طبیعی شده براش 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب بگوچه جورگلی دزست کنم بگیرم روسرم درمقابل همچین مردی که حرفش قولش مردونه نیست،،ولی آره راس میگی خیلیییی گذشت کردم

عزیزم چقدرحرفای دلموزدی

نترس به زور نمیتونه مجبورت کنه بری روستا، چون تعهد داده، هرجا بری حق رو به تو میدن، اصلا خودت رو به نشنیدن بزن و بحث رو ادامه نده، اگه واکنش نشون بدی انقد خاهد گف تا به خیال خودش تو رو خسته کنه بلکه شل بشی و تسلیم خاسته اش بشی، هروقت اسم روستا آورد سکوت کن، مطلقا حرف نزن 

اگه وقتداری یکم بامن حرف بزن درین مورددارم دق میکنم حال منوخوب درک کردی باریپلایت

نترس به زور نمیتونه مجبورت کنه بری روستا، چون تعهد داده، هرجا بری حق رو به تو میدن، اصلا خودت رو به ...

امروزاینکاروکردم،،ولی الان نتونستم بخوابم اینقدربغض سنگینی توگلومه

اگه دوسداری بگوتوهم

نامزد سابقم بود روز خواستگاری یا حتی بعد عقد پیش پدرمادرم می‌گفت میام شهر شما زندگی میکنم کار میکنم میدم تو جمع کنی ولی بعد از عقد وقتی تنها می‌شدیم می‌گفت من شهر خودمو ول نمیکنم بیام تو شهر زن جماعت زندگی کنم خیلی اخلاقاشو تو دوره نامزدی نشون داد مثلاً دست بزن داشت به دلیل‌های الکی هزار تومن نمتونست نگه داره می‌گفت خرج منو بابات باید بده من جوونم میخام جوونی کنم سرکار نمیرم 

همسر فعلیم هم وعده هایی داد که عملی نشد ولی مهم نبود مثلاً گفت می‌برمت کیش نبرد گفت ماشین برات میخرم بعد ۹ سال با تهدید برام خرید گفت پشتتم ولی وقتی لازم داشتم نبود ...

امضات👏👏👏👏