2777
2789
عنوان

شوهری که تعهدی که توعقدنامه داده رو زیرپامیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 75 پست
کارش کشاورزیه،،بیست دقیقه راهه نهایتانیم ساعت جایی خونه گرفتیم نزدیک محل کارش باشیم مثلن آقااذیت نشه

خب راه زیادی نیس که انقد غر میزنه؟ شوهرت نقطه ضعفی چیزی نداره بتونی از اون طریق رامش کنی تا کمتر غر بزنه؟؟؟ یا از کسی حرف شنوی نداره که بگی باهاش حرف بزنن اسم زندگی تو روستا رو نیاره؟ 

خب راه زیادی نیس که انقد غر میزنه؟ شوهرت نقطه ضعفی چیزی نداره بتونی از اون طریق رامش کنی تا کمتر غر ...

توروستاشون بهش میگن خان،،نه هیچکس،،،همه ازشوهرمن حرف شنوی دارن چون غدولجبازوعصبی ودست به کتکه

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاشماچیزی به ذهنتون میرسه بهم بگیدسپاس

میخوام خودت اول حضوری بری ک اقدامات هات قدم برداری چون مشکل تو فقط با انجام اقدام به ارامش هات میرسی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سلیقه ای معنا نداره اصلا تو ضمیمه کسی که شگرد شغل مهارتش نداشته باشه یه مثال ساده میزنم اگ تو مریض ب ...

من میدونم کاملن چی میگیدمتوجهم،،ایناروبایدبه همسرم گفت

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

باید رگ خابش رو پیدا کنی تا نرمش کنی، از هر طریقی که شده

من خیلی صبورم یه روزمادرشوخواهرش بهم گفتن دلمون برات میسوزه چون همه ی ماشاهدبودیم گفتی توخواستگاری که نمیای روستا😔حتی اونابهم گفتن حقت نیست به خاطراین مساله کتک بخوری

خب راه زیادی نیس که انقد غر میزنه؟ شوهرت نقطه ضعفی چیزی نداره بتونی از اون طریق رامش کنی تا کمتر غر ...

😔داغونم خداخودش ازم خبرداره 

من خیلی صبورم یه روزمادرشوخواهرش بهم گفتن دلمون برات میسوزه چون همه ی ماشاهدبودیم گفتی توخواستگاری ک ...

چی بگم خاهر، نمیخام به راحتی بگم برو طلاق بگیر چون خیلی سخت هس با دو تا بچه، زندگی بعد از طلاق، اما سعی کن با عشق بیشتر، محبت، زبان نرم، شوهرت رو بکشونی سمت خودت

میخوام خودت اول حضوری بری ک اقدامات هات قدم برداری چون مشکل تو فقط با انجام اقدام به ارامش هات میرسی

من زیادرفتم یه بارهمسرم قانع شدرفتیم،

چی بگم خاهر، نمیخام به راحتی بگم برو طلاق بگیر چون خیلی سخت هس با دو تا بچه، زندگی بعد از طلاق، اما ...

زن ستیزه

میفهممت، انشالله خدا دل شوهرت رو نرم و پر از عشق کنه

مثلن میگه زنهافلانن ،،،،،کلن باجنس مونث مشکل داره حتی بامادرش چه طوردلشونرم کنم وقتی سرجنگ داره

به هر حال هر مردی رگ خابی داره، ببین چه رفتاری چه حرفهایی،تحریک‌ میکنه و دلش رو به رحم میاره

تواین سالهاازمحبت کم نزاشتم حتی بارهاگفته خوشم نمیادخیلی محبت میکنی

من میدونم کاملن چی میگیدمتوجهم،،ایناروبایدبه همسرم گفت

متوجه شدم درک خوبی هات بالا ست تنها شكست، تلاش نكردنه پس ادامه دادن در مقابل درک نشدن ها  قدم  رو به جلو هیچ وقت آسون نبوده ونیس وبرگشت داره ذهن تو چیزایی رو باور میکنه که تو بهش میگی پس حواست باشه چجوری آینده رو تصور میکنی چه بد چه خوب هر جور که تصورش کنی ذهنت اونو به واقعیت تبدیل میکنه چون اهداف داری و درک هات بالاست کسی ک راه اشتباه ادامه بده دیگ عادت تکرار میشه براش طبیعی و خودباور الگی فک طعم  همه لحظات خوب عمیق ک خوشبختی هس تلخه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.