2777
2789
عنوان

تشنج کودکان کمک

147 بازدید | 36 پست

دوستان بچم یسالش بود تشنج کزد بخاطر تب بالا  دکترگفت ازاین به بعد دیدی تبش پایین نمیاد باید دیازپام بدی تا سه روز هر۸ ساعت  دیازپام ۲

حالا الان ۶ سالشه نمیدونم چه دوزی باید بدم کسی تجربه نداره الان دیازپام ۵ خریدم اما نمیدونم چقدزش باید بدم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

جدیدا تب سگی که پایین نیاد نمیکزد برای همین با استاو پروفن پایین میاوردم الان ولی نمیادپایین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن اورژانس بپرس تا بچه خدای نکرده تشنج نکرده

وای زنگ زدم میخاست منو بزنه گفت ما مشاوره پززشکی نداریم امبولانس میخای بفرستم وگرنه قطع کن

وای زنگ زدم میخاست منو بزنه گفت ما مشاوره پززشکی نداریم امبولانس میخای بفرستم وگرنه قطع کن

چه بداخلاق

بزار ببینم پزشک عمومی تلفنی هست تو گوگل،اگه نبود برش دار ببر درمانگاه نزدیک خونه تون

چه بداخلاقبزار ببینم پزشک عمومی تلفنی هست تو گوگل،اگه نبود برش دار ببر درمانگاه نزدیک خونه تون

ممنونم عشقم 

من روستام نداریم درمانگاه متاسفانه

تواسن سالها همه سعیم این بوده با پاشویه استامینوفن و پروفن پایین میاوردم کاربه قرص دیازپام نکشه

کف پاهاش پیاز رنده کن بریز تو جوراب تمیز پاش کن،چندتا پیاز بزرگ هم چهار قاچ کن بزار دور و برش

میترسم جوراب بدتر گرمش کنه

حنا هم خنک می‌کنه بعداز پیاز حنا بزار به امیدخدا خوب میشه و تبش برطرف میشه،همچنان پاشویه رو انجام بد ...

حنا خونه ندارم ممنونم نصف شبی بخاطر من سرچ کردی

تاصبح میشینم پاشویه و استا رو مرتب میدم انشالله دعا کن تبش پایین بیاد یه داداش کوچولوهم براش اوردم قشنگ دارن پیرم میکنن