متااهل مدیر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 عنوان تشنج کودکان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 36 پست دوستان بچم یسالش بود تشنج کزد بخاطر تب بالا دکترگفت ازاین به بعد دیدی تبش پایین نمیاد باید دیازپام بدی تا سه روز هر۸ ساعت دیازپام ۲حالا الان ۶ سالشه نمیدونم چه دوزی باید بدم کسی تجربه نداره الان دیازپام ۵ خریدم اما نمیدونم چقدزش باید بدم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘 1404/04/25 | 00:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 ۵ ممنونم عشقم خیلی لطف کردی دلم اروم شد با گفتن دوز مصرفیت خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 ۵ انشالله هرگز دخترت دیگه تب نکنه منکه روانی شدم سراین پسرم اونقدر که تب میکنه دیوونه شدم همینکه بدنش گرم میشه من دستوپام میلرزه بی اختیاری ادرار و ....موندم چرا واقعا بچه دوم رو قبول کردم بیارم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
ziizii72m عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 9337 انشالله هرگز دخترت دیگه تب نکنه منکه روانی شدم سراین پسرم اونقدر که تب میکنه دیوونه شدم همینکه بدنش ... منم مثل شما بچه دوم من این مشکل و پیدا کرد من همیشه تب سنج دستمه
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 منم مثل شما بچه دوم من این مشکل و پیدا کرد من همیشه تب سنج دستمه الهی بمیرم درکتون میکنم چند وقتش بود اینجورشد خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 منم مثل شما بچه دوم من این مشکل و پیدا کرد من همیشه تب سنج دستمه بچه من اذر ۹۷ هس اما فکر کنم بچه شما ۲۷.۳ ۱۴۰۰ درسته خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘