متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 عنوان تشنج کودکان کمک 151 بازدید | 36 پست دوستان بچم یسالش بود تشنج کزد بخاطر تب بالا دکترگفت ازاین به بعد دیدی تبش پایین نمیاد باید دیازپام بدی تا سه روز هر۸ ساعت دیازپام ۲حالا الان ۶ سالشه نمیدونم چه دوزی باید بدم کسی تجربه نداره الان دیازپام ۵ خریدم اما نمیدونم چقدزش باید بدم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘 1404/04/25 | 00:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 جدیدا تب سگی که پایین نیاد نمیکزد برای همین با استاو پروفن پایین میاوردم الان ولی نمیادپایین خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 زنگ بزن اورژانس بپرس تا بچه خدای نکرده تشنج نکرده وای زنگ زدم میخاست منو بزنه گفت ما مشاوره پززشکی نداریم امبولانس میخای بفرستم وگرنه قطع کن خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
عاشقآرامشپاییزیام عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 608 وای زنگ زدم میخاست منو بزنه گفت ما مشاوره پززشکی نداریم امبولانس میخای بفرستم وگرنه قطع کن چه بداخلاقبزار ببینم پزشک عمومی تلفنی هست تو گوگل،اگه نبود برش دار ببر درمانگاه نزدیک خونه تون
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 چه بداخلاقبزار ببینم پزشک عمومی تلفنی هست تو گوگل،اگه نبود برش دار ببر درمانگاه نزدیک خونه تون ممنونم عشقم من روستام نداریم درمانگاه متاسفانه خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 تواسن سالها همه سعیم این بوده با پاشویه استامینوفن و پروفن پایین میاوردم کاربه قرص دیازپام نکشه خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
عاشقآرامشپاییزیام عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 608 تو گوگل سرچ کردم شماره تلفن ندارن،باید خودت سرچ کنی پزشک تلفنی صفحه باز میشه بزنی مشاوره آنلاین
عاشقآرامشپاییزیام عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 608 کف پاهاش پیاز رنده کن بریز تو جوراب تمیز پاش کن،چندتا پیاز بزرگ هم چهار قاچ کن بزار دور و برش
عاشقآرامشپاییزیام عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 608 حنا هم خنک میکنه بعداز پیاز حنا بزار به امیدخدا خوب میشه و تبش برطرف میشه،همچنان پاشویه رو انجام بده،خداقوت
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 کف پاهاش پیاز رنده کن بریز تو جوراب تمیز پاش کن،چندتا پیاز بزرگ هم چهار قاچ کن بزار دور و برش میترسم جوراب بدتر گرمش کنه خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 حنا هم خنک میکنه بعداز پیاز حنا بزار به امیدخدا خوب میشه و تبش برطرف میشه،همچنان پاشویه رو انجام بد ... حنا خونه ندارم ممنونم نصف شبی بخاطر من سرچ کردی خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
عاشقآرامشپاییزیام عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 608 میترسم جوراب بدتر گرمش کنه نترس اون پیاز عفونت رو از پا میکشه بیرون
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 تاصبح میشینم پاشویه و استا رو مرتب میدم انشالله دعا کن تبش پایین بیاد یه داداش کوچولوهم براش اوردم قشنگ دارن پیرم میکنن خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘