2777
2789
عنوان

شما روتین پوستی خاصی دارین یا نه

230 بازدید | 35 پست

انواع ماسک و سرم و....؟ 

حال پوستتون چطوره 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حیلی خاص نیست در حد تونر شوینده ضد آفتاب ابرسان و سرم ضد جوش و ضد چروک

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پوستم عالی

مشکل خاصی نداره

یک ساله تحت نظر دکترم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

حالش بده گریه میکنه

😂😂

روتین داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

هر روز صورتم با ژل میشورم 

کرم دارم یک شب درمیون

ماسک گچی هفته ای یکبار

محلول ضد جوش هرشب با پنبه 

دکتر برام نوشته 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پوستم عالیمشکل خاصی ندارهیک ساله تحت نظر دکترم

خیلی هم خرج کردی و وقت گداشتیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره چه جورم هر دستگاه و کرم و سرمی که بگی امتحان کردم ولی پوستم واقعا زیباست طوری که تا حالا نیاز نش ...

از کدوما راضی بودید؟

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...