2777
2789
عنوان

دوستای خوشگلم میشه واسه مامان شدن من یه صلوات بفرستین خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 60 پست
قزبونت بشم خیلی دلم میخاد اما با ۲بار سقط تو ۱سال وقتی هنوز افسردگی سقط اول حالت خوب نکرده دومی اتفا ...

عزیزم خداروشکر کن حامله شدی 

خیلیا شرایطتشون یه جوریه همین ۲ بارم که شما شدی رو نشدن حالا یا همسرشون‌ مشکل داره یا مشکل خودشون زیاده و ...

خداروشکر شما به نسبت شرایطتت مساعدتره 

به نظر من تنها راه اینکه شادتر باشی اینه که خداروشکر کنی و امیدوار باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداروشگر کن حامله شدی  خیلیا شرایطتشون یه جوریه همین ۲ بارم که شما شدی رو نشدن حالا یا ه ...

امیدوارم لبم بخنده منم شاد بشم خیلی زندگیم سخت شده مرسی عزیزم 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
برای اینکه چیزی رو از خدا بگیرین باید ۹۰ درصد وقتتون و طوری رفتار کنین که انگار چیزی که خواستین و گر ...

من ۲سال دارم اداش درمیارم بخدا به شوهرم هم سرایت کرده نمیزاره ۲۰۰ گرم بار بردارم😊ولی مطمئنم حرفت درسته 

اگر ناراحت باشی فرکانست با چیزای خوشحال کننده یکی نیست. همیشه چیزی رو میگیری که با خودت هم فرکانس ب ...

دقیقا مرسی عزیزم از روحیه خوبی که بهم میدی اینجا واسه من یه جایی که میتونم کلی انرژی خوب از شما خوشگلا بگیرم همیشه حالم بده میام اینجا بخدا همش احساس میکنم انرژی خدا تو این سایت خیلی زیاد احساس میکنم خدا حرفام بهتر میشنوه 

چیزی که از خدا خواستی بابد انقدر به گرفتنش اطمینان داشته باشی که بری و شروع کنی شرایط و برای اومدنش اماده کنی.

هر اتفاقی ناامید کننده ای هم افتاد تو فقط به قول خدا فکر کن که گفته بخواه تا اجابت کنم. هیچ قولی محکمتر از قول خدا نیست. اونهایی که اجابت نمیشه چون اعتماد نمیکنن. میخوان ولی نصف دلشون میگه نمیشه هی زجه و زاری میکنن. قول خدا قوله باید مطمءن بود. 

چیزی که از خدا خواستی بابد انقدر به گرفتنش اطمینان داشته باشی که بری و شروع کنی شرایط و برای اومدنش ...

وای خیلی عالی گفتی دلم قرص شد عزیزم ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده

به این فکر کن که مامان شدن چه شکلیه. حسشو تو دلت بنداز. بعد خودتو تصور کن که حاجت گرفتی و داری شکر م ...

اگه مامان شدم حنما خبرش بهت میدم خیلی موج خوبی از انرژی بهم دادی عزیزممممم مهربونم

اللهم صلـی علی محمد و آل محــمد شمام برای من دعا کن زودتر مامان شم

الهی بحق با بسمالله الرحمن الرحیم یه درویشی به من گفت این ذکر زیاد بگو شما هم بگو امیدوارم واسمن مثبت باشه

باشه مرسی. من که تو ذهنم یکو اومد که جشن گرفته بودی

قرونت بشم دوست مجازی عزیزم مرسی از وقتی که واسم گذاشتی خدا به دل مهربونت نگاه کنه امیدوارم روزگارت مثل عسل شیرین باشه