کاشکی خدا امتحانت تموم کنی دیگه پاهام قدرت ادامه این مسیر طاقت فرسا رو نداره میدونم من گناهکارم اما بالاخره تو آفریدگاری تو خالقی تو بزرگی تو نگه دار همه مخلوقاتتی به منم نظر کن😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر ناراحت باشی فرکانست با چیزای خوشحال کننده یکی نیست. همیشه چیزی رو میگیری که با خودت هم فرکانس ب ...
دقیقا مرسی عزیزم از روحیه خوبی که بهم میدی اینجا واسه من یه جایی که میتونم کلی انرژی خوب از شما خوشگلا بگیرم همیشه حالم بده میام اینجا بخدا همش احساس میکنم انرژی خدا تو این سایت خیلی زیاد احساس میکنم خدا حرفام بهتر میشنوه
چیزی که از خدا خواستی بابد انقدر به گرفتنش اطمینان داشته باشی که بری و شروع کنی شرایط و برای اومدنش اماده کنی.
هر اتفاقی ناامید کننده ای هم افتاد تو فقط به قول خدا فکر کن که گفته بخواه تا اجابت کنم. هیچ قولی محکمتر از قول خدا نیست. اونهایی که اجابت نمیشه چون اعتماد نمیکنن. میخوان ولی نصف دلشون میگه نمیشه هی زجه و زاری میکنن. قول خدا قوله باید مطمءن بود.