کاشکی خدا امتحانت تموم کنی دیگه پاهام قدرت ادامه این مسیر طاقت فرسا رو نداره میدونم من گناهکارم اما بالاخره تو آفریدگاری تو خالقی تو بزرگی تو نگه دار همه مخلوقاتتی به منم نظر کن😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی خوشگلا واسه انرژیهای خوبی که فرستادین امیدوارم خدا به دل سفید شما نگاه کنه از دل سیاه من بگذره امیدوارم نفساتون حق باشه همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷
قزبونت بشم خیلی دلم میخاد اما با ۲بار سقط تو ۱سال وقتی هنوز افسردگی سقط اول حالت خوب نکرده دومی اتفاق میفته چجوری میشه شاد بود امیدوارم خدا واسه هیچ کس نخواد افسردگی بعد سقط خیلی عمقش زیاده وقتی دوستات و فامیلاتومیبینی که بعد تو اقدام کردن بچه هاشون دارن راه میرن اما تو هنوز اندر خم یک کوچه ای و هنوز داری اقدام میکنی درد داره دردش اونجاست که ۲بار با خوشحالی میری دکتر میگن نطفه نیست یا قلب نداره از هر چی سونوگرافی ترس داری سونوگرافی برات میشه فوبیا خیلی سخته خیلی من اونقدر دختر شادی بودم که تمام فامیل زبان زد بودم اما خدا نخاست اینجوری بمونه روزام