2777
2789
عنوان

دوستای خوشگلم میشه واسه مامان شدن من یه صلوات بفرستین خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 60 پست
تو خیلی زود مامان میشی

الهی منم واسش دعا میکنم خدایا دیگه وقتش به این خوشگلم نظر کن من تو ۸ ماه نابود شدم این خوشگل خانوم دیگه وقتش خوشحال کنی

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خوشگلا واسه انرژیهای خوبی که فرستادین امیدوارم خدا به دل سفید شما نگاه کنه از دل سیاه من بگذره امیدوارم نفساتون حق باشه همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الهی منم واسش دعا میکنم خدایا دیگه وقتش به این خوشگلم نظر کن من تو ۸ ماه نابود شدم این خوشگل خانوم د ...

ممنونم گلم خیلی مهربونی ❤❤❤

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ایشالا خدا به زودی یه نی نی سالم و خوشگل به همت ...

انشاءالله نینی شمام سالم و سلامت دنیا بیاد❤❤❤

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤
باید شاد باشی تا برات خوشی بیاد. غم غم مییاره

قزبونت بشم خیلی دلم میخاد اما با ۲بار سقط تو ۱سال وقتی هنوز افسردگی سقط اول حالت خوب نکرده دومی اتفاق میفته چجوری میشه شاد بود امیدوارم خدا واسه هیچ کس نخواد افسردگی بعد سقط خیلی عمقش زیاده وقتی دوستات و فامیلاتومیبینی که بعد تو اقدام کردن بچه هاشون دارن راه میرن اما تو هنوز اندر خم یک کوچه ای و هنوز داری اقدام میکنی درد داره دردش اونجاست که ۲بار با خوشحالی میری دکتر میگن نطفه نیست یا قلب نداره از هر چی سونوگرافی ترس داری سونوگرافی برات میشه فوبیا خیلی سخته خیلی من اونقدر دختر شادی بودم که تمام فامیل زبان زد بودم اما خدا نخاست اینجوری بمونه روزام

برای اینکه چیزی رو از خدا بگیرین باید ۹۰ درصد وقتتون و طوری رفتار کنین که انگار چیزی که خواستین و گرفتین.

توی یک ماه فکر کنین حامله هستین. همه رفتارهای یک خانوم باردار و بکنین. برای دنیا امدنش اماده بشین. 

شاید به نظر بچه گانه بیاد ولی جواب میده.

قزبونت بشم خیلی دلم میخاد اما با ۲بار سقط تو ۱سال وقتی هنوز افسردگی سقط اول حالت خوب نکرده دومی اتفا ...

خدارو شکر کن که حامله میشی. من خیلی دبدم چند بار سقط کردن بعد باردار شدن.

همیشه چیزی رو پیدا کن که شکر کنی.

هر چی رو شکر کنی از همونجا بیشتر دریافت میکنی.