2777
2789

بعد چندروز رفتم باشگاه دوباره آنقدر شلوغ بود خودم با دوچرخه سرگرم کردم که یکم خلوت تر بشه  برم با دستگاه بزنم امدم ی دستگاهی رو تا بزنم نشستم دیدم دختر بغلی که نشسته پشت دستگاه دیگ با اون ورزش میکرد  ب من چپ چپ نگاه می‌کنه آمد بالا سرم گفت بلند شو من ست آخرم برم گفتم عزیزم الان تموم میشه شما بیا بشین وایساد دعوا ک نوبت من بود داشتم ورزش میکردم  فرهنگ ورزش کردن نداری منم گفتم از کجا بدونم نوبت شماست شما داشتی پشت دستگاه دیگ ورزش میکردی زیر اندازم نبود اینجا بدونم نوبت کسیه دیگ خلاصه خیلی ناراحت شدم نذاشت بزنم بالا سرم وایساد منم دستگاه بهش دادم رفتم گفتم دعوا نداره بیا بعدش هنوز داشت فر میزد.دیگ حالم از باشگاه بهم میخوره دیگ الان تقصیر من بوده؟شما بودید چکار میکردید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربه ی خوبی از برخورد با دخترای ورزشکار ندارم

یسریاشون انگار شاخ غول میشکنن

فکر میکنن با باشگاه رفتن به جامعه لطف میکنن

با یکی از دوستام سر همین موضوع کات کردم،دیوونم کرد

دلتنگ آواز قو🦢

دخترا نسبت به پسرا از درک کمتری برخوردارن. اگه دنیا دست دخترا بود الان جنگ هسته ای شده بود و زمینی وجود نداشت، الان پسرا هم اینجوری رفتار میکنن. پسرا تا نیم ساعت وای میستن تعارف میکنن تو برو من بعد میرم. امان از ما دخترا

ازحقت دفاع میکردی کارتو میکردی بعد بلند میشدی نیاز ب بدت اومدن نیست چون ارث بابای اون ادم نیست و همجا ازاین ادما هست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بی ادبه

تو به خودت نگیر نازنینم.

رفتارش بد بوده و بعضیا واقعا فرهنگ بودن توی جای عمومی رو ندارن،دفعه بعد وایسا و تحت هر شرایط حقتو بگیر

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)