2777
2789

بخدا خسته شدم ازاین زندگی ازدواج دوممه   باخانواده شوهر ی جا میشینیم الان چن ماهه دندونم درد میکنه  پول نمیده برم درستش کنم از گرما میمیرم ی کولر نمیخره بچمم تواین گرما سوخته بیچاره شوهرم شغلش چوپانیه تو کوه میمونه فقط ظهرا میاد بعدش دوباره میره ن تفریحی داریم ن جایی میریم همش خونه تواین گرما بچمم ۱.۵ سالشه هرچی شیردوشیدیم دادیم بازار میره پولشو میگیره پدرشوهرم خرج میکنه الانم ک توخونه مادرشوهرم پنیر میکنه میخواد برای خودش بفروشه شوهرم اینجوری میکنه پرو شدن هیچی برای این نکردن تاحالا هرچی دارن برای دخترشون میدن برای اون یکی پسرشون میدن از ماهم میخورن دیروز دعوا کردم میگم الان چن ماهه میگم دندونم درد میکنه گوش نمیدی چرا پولای مارو اونا میخوره هیچی برای خونه نمیگیری از گرما مردیم اینجا فش دادم پدرشم شنید اومد گف کی پول شمارو میخوره گفتم شما هرچی دهنم اومد گفتم خستم کردن بخدا این چ زندگیه اخه میخوام باز فردا دعوا راه بندازم نظرتون چیه 

اصن هیچی نمیگف شوهرم فقط میگف اماده شو ببرمت خونه پدرت منم اماده شدم ولی نبرد تاحالا هم چندین باررفتم اومده اورده چوپان ها هم میان ناهار خونه فردا باز میخوام دعوا بندازم همش بشنوه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت دیوونست مفتی میره کار میکنه؟ دستمزد چوپان الان زیر ۲۰میلیون نیست.

همش مال خودمونه مال پدرشوهرم نیس ک  این همینجوری میره  پیش چوپان ک تنها نمونه 

بله. ادم وقتی آروم باشه خیلی سوارش میشن بلا نسبت. سکوت نکن دیگه، ولی شورشم درنیادی یجوری با زبون همس ...

والا سکوت هم نکردم خیلی دعوا ها تاحالا کردم ولی اصن ب حرف من گوش نمیده