2777
2789
عنوان

من چطور آدم بدی بشم

169 بازدید | 19 پست

من ذاتم خوبه

بدی کردن رو بلد نیستم

تندخویی و خودخواهی کار من نیست.

چرا این دنیا نمیذاره آدم خوب بمونه

چرا هیچ کس آدم سالم و ذات پاک رو نمیخواد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا بد بشی تو راه خودت و برو 

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

کسی حرفی نزد.میبینی حتی موضوعش هم جذاب نیست اگه مثلا گفته بودم من بدجنسم یا فلان کار بد رو کردم همه ...

دقیقا

منم مثل توام

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

خب چرا بد بشی تو راه خودت و برو

من ۱۳سال جز خوبی هیچی ازم ندید.عاشقش بودم و میپرستیدمش

اونم میگفت دوسم داره و بهم احترام و عشق میداد

من ۳تا بچه بهش دادم ولی اون بهم خیانت کرد

جواب خوبیام این نبود

بقیه زندگیم چی میشه

تکلیف دلم چی میشه

بچه هام و اون زندگی حیف بودن

من ۱۳سال جز خوبی هیچی ازم ندید.عاشقش بودم و میپرستیدمشاونم میگفت دوسم داره و بهم احترام و عشق میدادم ...

طلاق گرفتی؟

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

نهتو برزخم

چرا خیانت کرد 

تو از کجا فهمیدی 

میخوای حرف بزنی اگه اروم ترت میکنه؟

گریه امونم نمیده

الهی قربونت برم من 

پاشو دست و صورتتو آب بزن اینجوری نمون عه