2777
2789

بسه دیگ برگردن مملکت خودشون این همه اینجا راحت زندگی کردن تحصیل رایگان کار همه چیز 

اخرشم خیانت کردن به ما 

تو کشور خودشون نمیتونی بری بیرون سرت و میبرن اونوقت اینجا راست راست میچرخن قشنگ افغانستان دومه کشورمون .. اونقدم زیاد و پررو هستن همشون مار های خبیث نمک ب حروم ها جون مردم و ب خطر انداختن کلی از آدم های مهم و کشتن خدا جواب این بی هویت هارو بده با حذف شدنشون امید وارم قیمت خونه ها بیاد پایین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا باهاتون موافقم نمک خوردن نمک دون شکستنولی دور از واقعیت هم نباشیم هیچ اتباعی نمیتونه اط اطلاعا ...

صد در صد بهشون اطلاعات دادن وگرنه اینا ابلح تر از این حرفان ولی جنایت بزرگی انجام دادن 

چرا فکر میکنی رسیدن چنین حرفایی براشون مهمه اونا مرو تر از قبل کاراشون ادامه میدن امیدوارم دگ هیچ وق ...

ی دوستی از زمان مدرسه دارم تازه همو دیدیم داشت بهم میگفت ک پول پیش ما یک و نیم میلیارده داریم میکنیم دو میلیارد ک ی جای هیلییییی بزرگ‌تر بگیریم عوضی