2777
2789
عنوان

میخام نماز شب بخونم . هرکدوم خاستین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گلم نگو بارداری  خدارو خوش نمیاد

باردار نیستم.تیکر تولد پسرمه.ولی از وسواس زیاد دیگه واقعا آرزوی مرگ میکنم

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
ميدونم خيليا گفتن و اين تعداد دعا برات سخته ولي من يه مشكل خيييلي بزرگ دارم امروز داشتم فكر ميكردم ت ...

عزیزم من الان وسط نمازمم و تک تک هرکسی گفته دارم اسمش میارم ان شاالله که حاجتروا بشی گل مهربون . توکلت به خدا باشه. خودش مشکل گشاست

خدا دل شکسته رو خوب میخره....تمام بی بی ها رو بنداز دور....اگه پریودت منظمه فقط توصیه میکنم استرس ند ...

والا یه کشور غریبم و ازمایش رفتن مثل ایران واسم اسون نیست . بعدم که پربودم خیلی نامرتبه 🙁

استرسم کم بود از سه روز پیش ک ترشح دیدم استرسی شدم

عزیزم من الان وسط نمازمم و تک تک هرکسی گفته دارم اسمش میارم ان شاالله که حاجتروا بشی گل مهربون . توک ...

مرسي عزيزم خييييلي ممنونم بزرگترين لطف رو در حقم ميكني خيلي حالم بده

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب
والا یه کشور غریبم و ازمایش رفتن مثل ایران واسم اسون نیست . بعدم که پربودم خیلی نامرتبه 🙁 استرسم ک ...

انشالله ترشح از علاعم بارداریت هست.....اگه باردار بودی حتما عاشورا یا اربعین ی خرجی برای امام حسین بکن.......

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)