2777
2789
عنوان

میخام نماز شب بخونم . هرکدوم خاستین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 132 پست

عزیزم التماس دعا برا منم دعا کن تو ساله جدید دیگه مریضی بدبیاری از تو خونم بره مشکلات مادرم و پدر شوهرم تموم بشه به حق پنج تن و اینکه از خدا برا همه تن سالم بخواه قبول باشه 

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.
انشالله ترشح از علاعم بارداریت هست.....اگه باردار بودی حتما عاشورا یا اربعین ی خرجی برای امام حسین ب ...

والا من بااینکه اینجا تنها و غریبم اما عاشورا نذرم تنها میپزم و کمی شوهرم کمکم میده . ان شاالله که همگی حاجتروا باشیم و خدا آرامش و صبری بهمون بده تا مشکلات حل بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصدم همین شد با همین تاپیک😢

دوسی جونی من برای این تاپیک زدم که اسم تک تک دوستام بگن . خدا دعای دیگران در حق دیگری بیشتر اجابت میکنه چون مثلا من گناهی کردم اما شما با دل صافت و زبونی که گناه من گردنش نیست داری دعام میکنی . التماس دعا گلم

دوسی جونی من برای این تاپیک زدم که اسم تک تک دوستام بگن . خدا دعای دیگران در حق دیگری بیشتر اجابت می ...

فدات شم مهربون من..حتما دعات میکنم..که مادر بشی و یک فرشته بیاد توی بغلت..الهی آمین😢

نماز شب خوندم همتونو دعا کردم ان شاءلله هرکی هر مشکلی داره برطرف بشه علی الخصوص استارتر عزیز ان شاء ...

ممنونم عزیزم . ان شاالله توهم حاجتروا بشی بزودی زود