2777
2789
عنوان

میخام نماز شب بخونم . هرکدوم خاستین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 132 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بجای که این همه بگیم دعا کن همگی پاشیم بریم دو رکعت نماز حاجت بخونیم و نیت نماز شب هم بگیم.....(البته کسانی ک میتونن بخونن)

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
حتما عزیزم. حتما لایق باشم 

واسه مامانم دعا کن.یکشنبه اولین جلسه از۸ جلسه شیمی درمانیش شروع میکنه😭😢

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

منم دعا کن...خیلی احتیاج دارم.ایشالله خدا ی نی نی نازم بهت بده

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
انقدر دلم شکسته هرچی بی بی این چندماه گذاشتم همش منفی. الان ده تا بی بی دارم اما دیگه جرات ندارم ک ب ...

خدا دل شکسته رو خوب میخره....تمام بی بی ها رو بنداز دور....اگه پریودت منظمه فقط توصیه میکنم استرس نداشته باش که سمه برا کشتن اسپرم و تخمک......انشالله بیخبر باردار شی بحق امام حسین...از اقا بخواه

خدا‌کند که نمیرم در آرزوی کربلا(کربلا رفته ها میدونن که چی میگم...)
دوستان هر کدومتون پستتون لایک کردم تک تک خوندم و توگریه هام حاجتاتون خاستم مهربونا واسه خودم و خانو ...

براي من دعا نكردي عزيزم😔😔

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب