2777
2789

بیرون هر لباسی دوست داره

عقیدش اینه دانشگاه چادر بذاره چون صبح که پیاده میاد تا دانشگاه خلوته و مزاحم پیدا میشه مثلا ماشین نگه میداره و دنبالش راه میفتن و این حرفا

الان تو گروه درسی یکی بیرون دیده بودنش می‌گفت این ریاکاره چمیدونم دو رو هستش 

البته اونجوری چادر هم نمیگیره مثلا یکم از موهاش معلومه یا یه رژ کمرنگ میزنه و به پوشش کسی هم کاری نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کسی ربطی نداره 

هرجا میخواد چادر میپوشه هر جا خواست چادر نمیپوشه به بقیه چه؟ توضیحی که به کسی بدهکار نیست

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

داره از خودش حفاظت میکنهمنم همه جا چادر می پوشم اما برای تفریح و کنار دریا مانتو بلند و گشاد می پوشم

اره چون با چادر کسی کاری به کارش نداره

خب صبح زود بخاطر کلاسا مجبوره بره دانشگاه خیابون کوچه خلوته ماشین دنبالش راه میفته مجبوره

من یه مدت دانشگاه ۵ صبح راه میوفتادم😂 ترسناک بوود

البته اعتقادی به چادر ندارم ایشون لابد بدش نمیاد از چادر

کلا چه اهمیتی داره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

مشکل از اون نیست مشکل از نا امنی و نگاه هرزه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

به کسی چه

بقیه هم غلط میکنن میگن دو روعه

به اونا اصلا ربطی نداره 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...