2777
2789
عنوان

بیاید لطفاً

30 بازدید | 4 پست

سلام خانوما خوبین ...من دوتا خواهر زاده دارم که خیلی منو دوست دارن و باهم یکه هم دوست صمیمی هستیم ..از وقتی یادم میاد حتی وقتی بچه بودم پدرشون می‌گفت با من نگردن یا نرین پیش اون ...

منو می‌گفت ‌.قشنگ یادمه یه بار که اینو گفت چقدر دلم شکست و تحقییر شدم و خجالت کشیدم همش هشت یا نه سالم بود😓

الآنم که بزرگ شدیم تویرجمع جلوی همه بیشتر تو خانواده خودمون این حرف رو میزنه ..و کسی چیزی بهش نمیگه ..براتون پیش اومده ؟؟تعریف کنید ...

من عمه ام با اینکه خیلی دوستش دارم و از بچگی با پسر عمه م رفیقم هی بهم تیکه انداخت

منم یه بار بهش گفتم عمه زندگی هر کس به خودش مربوطه تو اکه میتونی ایرادای خودتو حل کن

و تموم 

الان باهام خوبه وای چیزه نمیگه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.