2777
2789
عنوان

طلاق با سه تا بچه و شرایط سختش

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 23 پست
پرونده دارم دوتا مدرک پزشک قانونی ازچندسال قبل توپرونده س ولی چهار ساله معلقه

ببین باید با به کیل مشورت کنی مطمئن باشرمیتونه کاراتو راه بندازه از بعد طلاق نترس. اون هیچ غلطی نمیتونه کنه به پلیس اطلاع بده که تهدید کرده اصلا میتونید خونتون رو عوض کنید که پیداتون نکنه ولی خودتو اینجور عذاب نده با موندن پیش اون روانی

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

ازش طلاق بگیر کثافت بی لیاقتو  خاک بر سرش کنن اخه آدم انقد بی شرف میشه به خواهر زنش چشم داشته باشه 

برای چی میداری بزنه تو سرت یه خانومه شوهرش از بس زده بود تو سرش کور شده بود بعد رفته بود مهریه هم بگیره بهش نداده بودن 

خواهشا نذارید این آشغالهای  حیوون باهاتون اینجور رفتار کنن

بچه هارو هم بریز سرش بر گمشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا متاسف شدم عزیزم💔خواهش میکنم نذار اون روانی بهت اسیب بزنه اصلا باهاش همکلام نشو. خانواده ات پش ...

خانوادم خانواده اصلا همه ازش میترسم حشیشیه روانیه ،همه میگن بشین بساز نزارباجدایی بیشتر روانی شه

ببین باید با به کیل مشورت کنی مطمئن باشرمیتونه کاراتو راه بندازه از بعد طلاق نترس. اون هیچ غلطی نمیت ...

میترسم بخدا میترسم ازش از اینکه ب مامان بابا و بچه هام آسیب بزنه بعدرفتنم ازون خونه چون گفته اگه بری ی بلایی یاسرخودت میارم یااونیکه عجیرت کرده یاپناهت داده ،ب پلیسم زنگ بزنی تایباد این یکیوزده یاکشته ناکارکرده😭

ازش طلاق بگیر کثافت بی لیاقتو خاک بر سرش کنن اخه آدم انقد بی شرف میشه به خواهر زنش چشم داشته باشه ب ...

چجوری جلوشوبگیرم اخه؟زورش ازمن بیشتره معمولاهم نصف شب حمله می‌کنه طرفم که کسی نتونه بیادکمکم ،پسرام فقط نگامیکنن ازترس هیچی نمیگن بیصداگریه میکنن ب اونام رحم نمیکنه ،بنظرتون ولش کنم برم میتونم طلاقموبگیرم؟

ازش طلاق بگیر کثافت بی لیاقتو خاک بر سرش کنن اخه آدم انقد بی شرف میشه به خواهر زنش چشم داشته باشه ب ...

بدون بچه ها نمیتونم آخه😭چیکارکنم ؟نمیتونمم ببرمشون باخودم خونه بابا خودمم اضافه ام،ای خداکمکم کن این شرش کم بشه از زندگیم من بمونم وبچه هام

بدون بچه ها نمیتونم آخه😭چیکارکنم ؟نمیتونمم ببرمشون باخودم خونه بابا خودمم اضافه ام،ای خداکمکم کن ای ...

عریزم اخه با این بی شرف چطور میتونی ادامه بدی بچه هات گناه دارن خواهشا یه راهی پیدا کن خودتو بچه هاتو نجات بده 

خدا انشالله  به حق صاحب این ماه  به حق بزرگی حضرت ابوالفضل  نجاتتون بده