2777
2789
عنوان

طلاق با سه تا بچه و شرایط سختش

214 بازدید | 23 پست

شوهرم ی حیوونه کثیفه هم کتک میزنه هم خیانتکاره هم چشم چرون هم بی غیرت،تازگیا چشمش وهواسش فقط رودوتاآبجیامه که دانشجوان ومجرد،زیرچشمی نگاشون می‌کنه از اتاقشون ک ردمیشه چشمش مخفیانه همونجاس بهش گفتم نکن اوناجای آبجیاتن گفت برمنکرش لعنت تو شکاکی چندروزپیش هم استوری آبجیموریپلای زده بودپیاماروحذف کرده بود بهش گفتم چرا حذف کردی گفت ب توچه ازبس تو شکاکی گفتم اوناجای آبجیاتن نکن ازینکاراغیرت وحیامگه نداری؟اومد و تاتونست منوزد بعددوروز هنوزم دلش پره منوشکنجه میده نمیزاره بخوابم ن شبا نه روزا،همینکه میخابم بلنددادمیزنه پاشوبروفلان کاروکن نمیزاره یک دقیقه بشینم همش الکی میگه اینوبکن اونوبکن سرم در می‌کنه ازبس ضربه زدباپاش،همه جام در می‌کنه قلبم بیشتر،میخام جداشم دیگه نمیتونم ولی دیگه مثل قبلناجسورنیستم حوصله دادگاه و...ندارم ولی دلم میخواد جداشم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق نگیره جونش در خطره ضربه به سر خطرناکه!

خب باید دیگه چشم و رو همه چی ببنده و حرص شوهرشو در نیاره اونم فقط  بخاطر بچه هاش، با سه تا بچه طلاق نمیگیرن خیلیا موندن و با خیانت همسر ساختن چون بچه داشتن 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
خب باید دیگه چشم و رو همه چی ببنده و حرص شوهرشو در نیاره اونم فقط بخاطر بچه هاش، با سه تا بچه طلاق ...

چون خیلیا اشتباه کردن ایشونم باید اشتباه کنه و خودشو نابود کنه؟!

پزشکی قانونی اگه کتک زدن رو تایید کنه یه مدرک محکم واسه دادگاه  ایشونم میتونه طلاق بگیره و پدر بچه ها موظفه نفقه شون رو بده . ضرورتی نداره خودشو نابود کنه تو اون زندگی

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

جدا شو خلاص شو ازش 

مرتیکه ی نفهم کثیف

اگر جات بودم قطعا میفرستادمش ب درک و اسفل السافلین 

مخصوصا که دوست نداره چون اسایشت براش مهم نیست 

پس برو ی سالم وه درگیر طلاق بشی بعدش خلاصی 

این مردم فردا ب بچه های خودشم نظر دار میشه

چون خیلیا اشتباه کردن ایشونم باید اشتباه کنه و خودشو نابود کنه؟!پزشکی قانونی اگه کتک زدن رو تایید کن ...

پرونده دارم دوتا مدرک پزشک قانونی ازچندسال قبل توپرونده س ولی چهار ساله معلقه 

ده ساله کتک می‌خورم فقط ضربه با پا ومشت ب سرم

واقعا متاسف شدم عزیزم💔

خواهش میکنم نذار اون روانی بهت اسیب بزنه اصلا باهاش همکلام نشو. خانواده ات پشتت نیستن برای طلاق؟

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔