یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب باید دیگه چشم و رو همه چی ببنده و حرص شوهرشو در نیاره اونم فقط بخاطر بچه هاش، با سه تا بچه طلاق نمیگیرن خیلیا موندن و با خیانت همسر ساختن چون بچه داشتن
گروه تلگرامی مشاوره رایگان حقوقی دارم مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حوزه ها هر کی خاست درخاست دوستی بده داخل پی وی پیام ارسال کنید بنویسید لینک مشاوره لینک را بهتون بدم
خب باید دیگه چشم و رو همه چی ببنده و حرص شوهرشو در نیاره اونم فقط بخاطر بچه هاش، با سه تا بچه طلاق ...
چون خیلیا اشتباه کردن ایشونم باید اشتباه کنه و خودشو نابود کنه؟!
پزشکی قانونی اگه کتک زدن رو تایید کنه یه مدرک محکم واسه دادگاه ایشونم میتونه طلاق بگیره و پدر بچه ها موظفه نفقه شون رو بده . ضرورتی نداره خودشو نابود کنه تو اون زندگی
یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔