۲ نفر که غریبه نیستن باهم و الان رفتن تو رابطه چن وقته. الان تقریبا یک ماهه پسره میگه بیا ببینیم همو . و دختره ام چون تو یه شهر خیلییی کوچیک زندگی میکنن شرایط کافه یا رستوران رفتن رو نداره . پسره گفته پس با ماشین بریم بیرون. الانم باز میترسه کسی ببینه میگه الان چن روزه گفتم ماشینم کنسله امروز گفته اگه میخوای بریم خونه همو ببینیم حتی اگه شده در حد ۱۰ دیقه فقط دلم تنگ شده ببینمت. بنظرتون چکار کنه؟؟؟( اینم در نظر بگیرید که اعتماد صد در صدی بهش داره چون غریبه نیست و مطمعنه از طرف لطفا نیایید بگی به پسرا اعتمادی نیست😁)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوهی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضیها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضیها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بیانتهاست.🌱💚