۲ نفر که غریبه نیستن باهم و الان رفتن تو رابطه چن وقته. الان تقریبا یک ماهه پسره میگه بیا ببینیم همو . و دختره ام چون تو یه شهر خیلییی کوچیک زندگی میکنن شرایط کافه یا رستوران رفتن رو نداره . پسره گفته پس با ماشین بریم بیرون. الانم باز میترسه کسی ببینه میگه الان چن روزه گفتم ماشینم کنسله امروز گفته اگه میخوای بریم خونه همو ببینیم حتی اگه شده در حد ۱۰ دیقه فقط دلم تنگ شده ببینمت. بنظرتون چکار کنه؟؟؟( اینم در نظر بگیرید که اعتماد صد در صدی بهش داره چون غریبه نیست و مطمعنه از طرف لطفا نیایید بگی به پسرا اعتمادی نیست😁)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جدی خونه رفتن چرا اینقدر نمای بدی داره؟واسه اینکه مبادا کار غیراخلاقی انجام بده؟یا چیز دیگه
اومدیم و داشت میرفت تو خونه یا میومد بیرون یکی دیدش
اونوقت میخاد چیکار کنه
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
چرا صفر باشه منو شوهرم عقد بودیم اگه میومدم خونه شوهرم همسایه روبرویی خونش میفهمید به مادرشوهرم اطلاع میداد 😂😂😂
همیشه تو خونش که نشسته کنترل میکنه
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤