2777
2789
عنوان

خانما دیت اول کجا باشه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 44 پست
یعنی خونه رفتنو فقط برا این کار باید کنار گزاشت؟؟؟

تو ذهن طرف نیستم نمیدونم !!!!!!!!!!

زمونه هم زمونه ای نیس به کسی اعتماد کرد صرفا چون غریبه نیست چون مردم کم از غریبه نخوردن 

فک کن طرف میترسه بره کافه اما نمی‌ترسه بره خونه !!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ذهن طرف نیستم نمیدونم !!!!!!!!!!زمونه هم زمونه ای نیس به کسی اعتماد کرد صرفا چون غریبه نیست چون م ...

اگه برن خونه و پسره بهش دستم نزنه

باز نمای بدی داره؟

من خودم قبل ازدواج شرایط نبود بریم بیرون اون روز  رفتیم خونه حتی مانتومو در نیاواردم و شالم سرم بود🤣

یه تعلیقی سیاسی🤕

به من گفت دیت اول کجا بریم گفتم بریم راه بریمدیت دومم لب جوب نشستیممممم /::::تاکسیکم خیلییی

به این میگی تاکسیک؟

داداچ مم دیت اولم قبرستون بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣روز جمعه نشسته بودیم سر یه قبر غریبه

یه تعلیقی سیاسی🤕

به این میگی تاکسیک؟داداچ مم دیت اولم قبرستون بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣روز جمعه نشسته بودیم سر یه قبر غریبه

شتتت

جدی رفتید قبرستون یا اونجا بودید؟

مست شده دیگه ول داده اورژانسیه دافی امداده

جدی خونه رفتن چرا اینقدر نمای بدی داره؟واسه اینکه مبادا کار غیراخلاقی انجام بده؟یا چیز دیگه

اومدیم و داشت میرفت تو خونه یا میومد بیرون یکی دیدش 

اونوقت میخاد چیکار کنه 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اونم یه حرفیولی امکانش تقریبا صفره این حرکت🤣

چرا صفر باشه منو شوهرم عقد بودیم اگه میومدم خونه شوهرم همسایه روبرویی خونش میفهمید به مادرشوهرم اطلاع میداد 😂😂😂

همیشه تو خونش که نشسته کنترل میکنه 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤