2777
2789

از صبح که بیدار میشن به من چسبیدن تا بوق سگ ببخشید اعصاب ندارم منظورم نصف شبه 😩😩😩😩

پسرم ۷ ساله دخترم ۲ ساله دیگه دیونه شدم قرص اعصاب میخورم فلوکسیتین ولی بازم نابوده وضعیتم

یعنی توالت رفتن و حموم رفتنمم بیشتر از ۵-۶ دقیقه بشه زمینو زمانو بهم میرسونن با اینکه تنها نوه های دوتا خانواده ان و مادرهامون جوون هستن و آزاد بس که بچه هام داغونن و وابسته و نق نقو کسی  نگهدارشون نیست 

مثلا الان من دو‌روزه گلو درد و سردرد و بدن درد دارم کسی نمیاد کمکم فقط مامانم برامون ناهار فرستاده دیشبم مادر شوهرم یک‌ساعت اومده با کمک پدرشوهرمو و شوهرم پیش بچه هام. مونده تا من برم دکترو بیام هر ده دقیقه هم زنگ که تمومی بیا دیگه حتی نرسیدم سرمم رو بزنم

ایراد بزرگ از بچه هامه میدونم ولی اونا هم درکم نمیکنن بخدا

پیر شدم از کارمم دست کشیدم تفریح و استراحت و هیچچچ چیزی برای خودم ندارم هیچچچ

از طرفی برای تربیت و مستقل شدن این دوتا بچه مخصوص پسرم هر کاری و هر راهی و هر مشاوری و هر مدرسی که بگید رفتم و امتحان کردم ولی واقعا درست نمیشن که نمیشن

حتی برای رضای خدا نیم ساعت نمیتونن با هم یا مستقل بشینن پای اسباب بازی نهایت گوشی و تبلت دست بگیرن که اونم هر دقیقه نق نق میزنن که برنامه نمیاد اینترنت قعطه این چرا اینجوره یا خلاصه دست بردار از سرم نیستن

راهی دارین برام 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

من بچم سه ماهشه دیگ نمیکشم واقعا دیگ نمیتونممممم حتی پنج دیقه برم یع جا یکم گریه کنم اعصابم اروم شه 😭😭😭😭

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نق وگریشون اهمیت ندید گریه هیچ بلایی سر بچه نمیاذه سر هرچی نق زد ازش محرومش کن اولاش سخته فقط نباید شکستتون بدن که هرچی تلاش کنی بیفتیدس

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

منم شرایطم همینه ولی قرص نمی‌خورم

مریضم بشم هیچ کس ب دادم نمیرسه

باید با بچها بریم مطب 

البته بچهای من دخترن

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

براشون ی بازی راه بنداز و براشون توضیح بده ک نیاز ب استراحت دارم ب پسرت بگو یکم خواهرتو نگه دار من استراحت کنم تو بچه ی مسئولیت پذیری هستی

تو میتونی از خواهرت مراقبت کنی سرگرمش کنی

مدام تکرار کن

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

براشون ی بازی راه بنداز و براشون توضیح بده ک نیاز ب استراحت دارم ب پسرت بگو یکم خواهرتو نگه دار من ا ...

من تنهایی دوتا بچه ی یکسال و نیمه و نوزادو بزرگ کردم الان دخترم ۷ و پسرم دوماه دیگه ۹ ساله میشه

از همون اول ب پسرم گفتم خواهرء توء باهاش بازی کن وقت بگذرون

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم چاره شد بی توجهی من خودم امتحان کردم جواب داد بچه ی دوساله دگه تقریبا از آبو گل درآمده  به هش بی توجهی کن اون می‌دونه با نق زدن و گریه کرده شمابه حرفش گوش میدید . طبق خواسته یه اون عمل میکنین یه هفته تمرین کن تا وقتی چیزی سلامتیشو تهدید نکنه از دور بخش حواست باشه بغل وبوس وکمترکن به دعواهاشون بی توجه باش وطرف هیش کیو نگیردرسته دعواشون تمومی ندا ه ولی حداقل از وابستگیشون کم می‌کنه یا خودتو مشغول کارکن یا خودتو بخواب بزن برای یه فتنه امتحان کن این برای بچه ی 2ساله. بچه ی 6ساله که جای خودشو داره فقط بی توجهی ونظارت از دور

من بچم سه ماهشه دیگ نمیکشم واقعا دیگ نمیتونممممم حتی پنج دیقه برم یع جا یکم گریه کنم اعصابم اروم شه ...

واااای من سر پسرم که رگ به رگ شده بود مغزم از روزی که دنیا اومد چالش داشتم فکر کنم عزیزم منی که عاشق کارم بودم و ده سال سابقه ی درخشان داشتم توی حرفه ام از بعد از تولد پسرم کم کم کارومو گذاشتم کنار تا الان که با اجازت دیگه کاملا خانه دار شدم و هنوزم پسرم درست نشده حالا بازم خدارو شکر دخترم صبورتر و قابل تحمل تره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
پسرتون مدرسه نمیره؟ مهد نمیرفته؟ البته پسر منم ۷ سالشه وابسته هست ولی اندازه مال شما ظاهرا نیست

پسرم سال پیش پیش دبستان بود امسال دبستان میره 

ولی عزا گرفتم چون پارسال داستان ها داشتم باهاش خواهر 

یعنی یه چشم اشک بود یکیش خون از دستش

پسرت بعد چه جوری مدرسه می‌ره چند تا کلاس ثبت نامش کناینجوری هم اون مستقل میشه کم کم و هم تو یکم استر ...

خواهر گلم پارسال که پیش دبستان بود منو دق داد از بعد عید هم نرفت

کلاس هم میره هم دستورزی و کاردستی هم کاردرمانی بخاطر مشکل بیش فعالی هم استخر هم گاهی خانه بازی ولی مرگ میده منو برای هربار کلاس رفتنش اونجا هم همه ازدستش آسی میشن یوقت خوبه یوقت گیر خرابکاری و اذیت مدل ثابت و نرمالی نداره هر دقیقه یه جوره

پسر ۷ساله چطور میشه وابسته باشه ؟پسر منم که ۹سالشه از بس غریبه پرسته همیشه غصه دارم چرا به من وابسته ...

چی بگم بخدا همه از دستش ناراضی یعنی خاله و دایی و عمو ازش فرارین